Ricardo Villalobos a ales ORIENT Spedition

transport instrumente muzicale

Unul dintre cei mai renumiți DJ din lume, Ricardo Villalobos, a ales compania ORIENT pentru a realiza transportul instrumentelor sale muzicale, chiar de la locuința sa, din Germania, către un depozit din Romania (București).

Dj-ul de origine chiliană, Ricardo Villalobos, s-a născut în orașul Santiago, pentru ca, mai apoi, să-și mute rezidența în Germania. În scurt timp, ritmurile sale electronice (minimal techno, tech-house) l-au adus pe culmile succesului, devenind unul dintre cei mai apreciați și populari Dj, de pe mapamond.

În anul 2005, Ricardo a intrat în premieră, în Top 100 Dj ai lumii, al prestigioasei agenții și magazin online, dedicat muzicii electronice, Dj Mag. Odată cu această realizare, Dj-ul a devenit o figură marcantă și mereu prezentă în cadrul celor mai mari festivaluri din lume, precum Tomorrowland, Creamfields sau Ultra Music.

Începând cu anul 2016, compania ORIENT a contribuit la buna organizare a multor festivaluri de muzică electronică de renume, precum UNTOLD, Tomorrowland, Neversea sau Electric Castle, ocupându-se de transportul în siguranță a instrumentelor, scenelor, panourilor publicitare și al tuturor materialelor necesare.

Se pare că nu doar festivalurile au observat calitatea și profesionalismul companiei ORIENT, serviciile acesteia din urmă fiind foarte apreciate chiar și de Dj de renume, precum Ricardo Villalobos.

Pentru transporturi originale, în siguranță, de orice natură, contactați:

SC ORIENT SRL

Telefon: 0753 093 365

Mail: dispecerat@spedorient.com

Site: www.spedorient.com

Ultimele postari