Transport Aerian

Transportul aerian de marfa este cea mai rapidă și eficientă formă de transport modern, fiind o necesitate pentru orice afacere care vrea să se extindă pe piața globală.

Chiar în acest minut, 20 de tone de mărfuri sunt transportate cu avionul. Transportul aerian de mărfuri se află în continuă creștere, numărul de tone/km (indicator de transport) dublându-se la fiecare 8-10 ani.

Cu un număr mare de parteneri care asigură flota modernă de aeronave, Orient Spedition oferă servicii de calitate superioară în domeniul transportului aerian, indiferent de marfa transportată.     

Firma oferă soluții pentru transportarea de la un punct la altul al unor mărfuri ce prezintă caracteristici, dimensiuni și greutăți din cele mai variate.

 

Transport aerian - oriunde pe glob

Transportăm oriunde pe glob orice fel de marfă. Fiind prezenți de peste 3 decenii pe piața transportului global, am schematizat și perfecționat serviciile pe care le oferim. 

 

Azi, la Orient Spedition găsești orice tip de transport în portofoliul nostru, alături de o experiență vastă, o flotă impresionantă de vehicule și avioane și servicii personalizate de logistică și gestiune. 

 

Odată cu creșterea globalizării și a comerțului internațional, transportul aerian este o opțiune populară pentru multe companii din lume. Avantajele transportului aerian sunt timpul rapid de livrare, aria largă de acoperire geografică și riscurile minime de fraudă.

Colaborează cu o firmă de transport aerian specializată

Pentru transportul bunurilor pe cale aeriană, echipa ORIENT folosește avioane de tip cargo și avioane mixte pentru marfă și pasageri.

 

Prin cooperarea strânsă cu companiile aeriene internaționale, ORIENT Spedition deține o politică flexibilă de prețuri și menține un nivel ridicat al calității serviciului.

De ce să alegi serviciile de transport aerian de la Orient Spedition

Transportul aerian este cea mai rapidă modalitate de transport disponibilă azi. Marfa ta ajunge la destinație în cel mai scurt timp, indiferent de locul de pe glob. Mai mult decât atât, transportul aerian este considerat a fi cel mai sigur tip de transport. 

 

Deși poate fi mai scump, este și mai eficient din punct de vedere al costurilor, în ceea ce privește anumite tipuri de marfă. Iar dacă ai nevoie să livrezi urgent, nimic nu e mai potrivit decât transportul aerian.

 

Pe lângă toate acestea, la Orient Spedition găsești servicii complete de logistică, concepute pentru a-ți face treaba mai ușoară și pentru a livra cât mai eficient marfa folosind avionul.

Firmă de transport aerian cu experienta de peste 30 de ani

Experiența de peste 30 de ani în domeniul transportului ne recomandă ca fiind profesioniști și pregătiți să facem față oricărei posibile situații speciale. 

 

Transportul aerian este adaptat condițiilor și nevoilor tale, astfel încât asigurăm un serviciu 100% personalizabil. Transportăm diferite tipuri de marfă, de la echipamente, produse perisabile și până la produse farmaceutice, asigurând condiții optime, sigure și eficiente.

Servicii de transport aerian de la A la Z

Orice, oriunde, oricând. Suntem conectați global cu toate punctele importante ale lumii prin intermediul partenerilor și colaboratorilor noștri. Așadar, la Orient Spedition găsești servicii complete și personalizate de transport aerian. 

 

Cu o echipă bine pregătită și experiență vastă în domeniu, ne asigurăm că marfa ta este transportată în timp util la adresă. 

 

Transport aerian în Europa – oricand, orice, oriunde pe glob

 

Dacă ești în căutare de servicii de transport aerian, nu căuta mai departe. Orient Spedition are o echipă de profesioniști, o flotă modernă de aeronave și expertiza pentru a îndeplini orice cerință de transport. Contactează-ne și cere o ofertă de transport aerian.

Servicii de transport aerian de la A la Z

Daca in articolele precedente am punctat diversitatea marfurilor care fac obiectul expeditiilor realizate de Orient, de data aceasta, vom miza pe locurile de incarcare, respectiv destinatiile finale.

In plus, in sirul prezentarilor de transporturi rutiere, adaugam si transporturile aeriene, pentru ca, atunci cand te bazezi pe profesionisti in logistica, orice cale: rutiera, aeriana, maritima sau feroviara, nu are decat o statie – succesul.

Una dintre lectiile pe care ne-a oferit-o pandemia este valorificarea tehnologiei. In acest sens, Universitatea din Suceava a venit in sprijinul studentilor facand o achizitie de 750 de tablete, o initiativa onorabila, de altfel. Acestea au fost achizitionate, deloc imprevizibil, de pe continentul asiatic.

Orient a facut parte din aceasta poveste, organizand transportul aerian al tabletelor pe ruta Hong Kong – Suceava, Romania.

De asemenea, catre un alt punct asiatic- Amann, Iordania, colegii nostri au coordonat un transport aerian de piese pentru camioane, locul de incarcare fiind Suceava, Romania.

Un principiu general spune ca este mai putin costisitor sa previi decat sa tratezi o problema, asa ca, ambele transporturi au beneficiat de polite de asigurare, insa zborurile s-au desfasurat conform asteptarilor.