DESPRE NOI

echipa ORIENT

Despre Noi

Înființată în 1991, firma SC ORIENT SRL cu sediul în Rădăuți, județul Suceava, specilizată în furnizarea serviciilor de transport a început cu 5 angajați ajungând în prezent la o echipă formată din 79 de oameni profesioniști.
Compania Orient are sediul social în Rădăuți, filiale în Cluj, respectiv Arad și totodată oferă depozitarea mărfurilor clienților în Rădăuți, Constanța și Arad.

In anul 2018, datorita profesionalismului si calitatii serviciilor oferite, Orient a intrat in top 20 forwarderi din domeniul transporturilor, activi pe piata din Romania.

 

Servicii oferite

Firma Orient Spedition oferă servicii de transport marfă intern și internațional, transporturi agabaritice, transporturi feroviare, transporturi maritime, transporturi aeriene, închirieri macarale, precum și transporturi speciale periculoase.
Indiferent în ce domeniu vă desfășurați activitatea și indiferent de categoria de marfă pe care doriți să o transportați, echipa Orient vă pune la dispoziție mijloacele de transport adecvate.
Oferim transparență în desfășurarea transporturilor, clienții având posibilitatea de a solicita orice tip de informații.
Una dintre cele mai importante firme de transport din România se bucură de o dezvoltare continuă datorită numărului mare de transporturi efectuate, a prețurilor avantajoase și a feedback-ului pozitiv primit din partea clienților.

 

Echipa

Orient se bazează pe o echipă de profesioniști care pune accent pe seriozitate și profesionalism, fiind prezenți de peste 28 de ani pe o piața competitivă.
Echipa Orient este alcătuită din dispeceri foarte bine pregătiți, cu mulți ani de experiență, care se asigură de fiecare dată că bunurile ajung la destinație în timp și în siguranță. Toate transporturile realizate sunt efectuate și monitorizate de către un personal specializat și bine instruit.
Personalul firmei cunoaște foarte bine procesele de funcționare a firmei adaptându-se foarte bine noilor sarcini de muncă. Angajații sunt recrutați și selectionați după proceduri adecvate potrivit pregătirii profesionale.

Obiective. Misiune. Viziune

Obiectivul principal al companiei este asigurarea serviciilor oricărui tip de transport spre satisfacerea nevoilor clienților.
Viziunea companiei este de a deveni prima opțiune a clienților în ceea ce privește transportul de marfă.
Firma are ca scop furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate în condiții de siguranță și în timp util pentru clienți și dezvoltarea unei relații satisfăcătoare cu clienții bazate pe sistemul win-win. Compania susține nevoile publicului larg oferind diversitate de servicii pliate pe necesitățile clienților la fel de variate.
În ceea ce privește personalul, firma se bazează pe instruirea angajaților în scopul obținerii de performanță în domeniu.

De ce Orient?

• Punctualitate (livrarea în timp util a comenzilor)
• Flexibilitate și adaptare (personalizarea fiecărei oferte)
• Siguranță și responsabilitate (asigurarea mărfurilor prin acoperirea polițelor de asigurare)
• Fidelitate (onorarea tuturor comenzilor)

Transport Marfa Intern si International


Pornind din dorința de a face lucrurile diferit, compania Orient se remarcă ca un partener de încredere în relația cu clienții și colaboratorii săi în ceea ce privește transportul de marfă.
Pe lângă resursele interne, firma colaborează cu un număr mare de parteneri acoperind orice destinație din Europa.
Orient se ocupă de obţinerea autorizaţiilor de transport pe întreg teritoriul Uniunii Europene, împreună cu asigurarea serviciilor de escortă. Aceste servicii asigură deplasarea rapidă şi în maximă siguranţă a bunurilor transportate.
Compania este deschisă oricărui tip de colaborare cu firmele de export sau import din România și Europa și asigură găsirea unor soluții optime pentru transport.
Orient vă garantează prețuri avantajoase, livrarea mărfurilor în timpul stabilit și o bună relație a personalului cu clienții.

Politici de responsabilitate socială

Orient Spedition isi desfasoara activitatile responsabil si in conformitate cu cerintele legale din tarile in care opereaza.
Activitatea de conformitate este urmarita la nivelul organizatiei de catre Managerul de Resurse Umane impreuna cu departamentul juridic.
Sunt interzise practicile de oferire si acceptare de cadouri in natura sau bani pentru facilitatarea unor afaceri de catre toti angajatii organizatiei, atat in interior, cat si in relatiile cu partenerii, tertii, sau organe de reglementare.

MAI MULTE DETALII

Galerie