Back to school for Orient Team

Back to school for Orient Team

Îți mai amintesti prima zi de școală? Prima floare oferită învățătoarei, prima prietenie legată, primul abecedar sau prima bancă?
Dar de anii studenției? Primii pași făcuți în amfiteatrele universității, primul curs incomplet, primul seminar sau laborator?

Luni, 30 septembrie 2019 a sunat clopoțelul pentru angajații promoției 2019 ai companiei de transporturi Orient. Cuprinși de nostalgia anilor de studenție și nu numai, echipa Orient s-a adunat pentru festivitatea de deschidere a noului an universitar. Încărcați de emoții și amintiri au răspuns Prezent la strigarea catalogului.

Reuninea a început cu un discurs susținut de directorul de vânzări, Iulian Petrariu care a vorbit despre tot ce au însemnat pentru el anii de școală. “Îmi amintesc cu căldură și dor de anii de școală, de dragostea pentru învățătură, care ne-a îndrumat primii paşi spre realizările de mai târziu, drumul lor către cristalizarea pasiunior. Cred că tuturor le sunt vii în suflet îndemnurile profesorilor de a se dărui unor idealuri înalte, prin ceasuri de frământări şi căutări de răspunsuri în faţa problemelor vieţii, bucuriile primelor „mari” descoperiri ale vieții.”

Fiecare din cei prezenți au împărtășit din amintiri și din propria experiență tot ce a semnificat perioada de școlarizare.

Unii și-au amintit de diminețile haotice, unii de pauzele cu chiote de bucurie dar prea scurte iar alții de orele stresante și interminabile de matematică.

Atmosfera a fost întreținută de muzică și de baloane de săpun care i-au introdus pe angajați în spiritul copilăriei. Nu a lipsit nici ținuta școlărească care i-a dus cu gândul la vestitele uniforme, pentru unii un chin, pentru alții o mândrie. “Te gândești că odată ce ai încheiat o etapă, ai încheiat-o și gata, ai pus hainele în cui și nu te mai întorci la ea. Ei bine, astăzi parcă am retrăit începutul de an. Am călcat cămașa albă, fusta neagră și aveam o mie de întrebări:”Oare tocuri?”, “Mai bine cravată?”. Exact ca altădată. Și când ne-am întâlnit cu toții, eram din același peisaj și am simțit emoție. Am simțit că în interiorul nostru suntem încă studenți și putem oricând și oriunde să retrăim emoțiile primului clopoțel, primului careu, primului succes.” a adăugat Adina Cîrmaci, coordonat transport.

Cu trecerea timpului, prima floare oferită învățatoarei s-a transformat într-un buchet de speranțe, valori, dorințe și visuri, mai ales pentru cei ai căror copii pășesc pe urmele parinților.
Un început de an minunat și plin de succes tuturor! Țintiți cât mai sus și luptați pentru visurile voastre!
Cu drag, echipa Orient!

Autor, Jenny Mandiuc

Ultimele postari