Orient colaborează cu cel mai mare festival din țară: UNTOLD

După transporturi efectuate pentru diverse festivaluri de muzică precum: Electric Castle, Tomorrowland și Neversea, ORIENT transportă și pentru cel mai renumit festival de muzică din România: Untold Cluj.

Festivalurile de muzică din România au luat o amploare considerabilă în ultimii ani, atrăgând astfel un număr tot mai mare de tineri, ba chiar și de turiști. Firma ORIENT susține schimbarea, arta, turismul și tinerii în sine și a devenit astfel partener al acestor evenimente din țară.

 

Panourile publicitare au fost încărcate pe data de 1 august din Constanța, iar la destinația finală, Cluj, s-a ajuns a doua zi. Reprezentanții ORIENT sunt astfel mândri de faptul că au contribuit la buna organizare a celui mai important festival de muzică electronică. Untold a reușit să devină fără doar și poate unul dintre fenomenele internaționale, dar și unul dintre cele mai așteptate evenimente din Europa.

Dacă povestea Untold a început de la visul de a organiza cel mai de impact eveniment din România, fiecare colaborator a reușit să pună câte o cărămidă la acest vis. Distracție și emoție pură, atmosferă electrizantă și unică, lumini și milioane de decibeli, îi fac an de an pe cei care participă să vibreze. Clujul așteaptă în aceste zile un număr de aproximativ 320.000 de persoane, gata să respire și să trăiască prin muzică, iar ORIENT-ului nu-i rămâne decât să se umple de bucurie că a luat parte la unul dintre cele mai importante evenimente din România.

Pentru transporturi inedite, originale și de mare anvergură, contactați:

SC ORIENT SRL

Telefon: 0753 093 365

Mail: dispecerat@spedorient.com

Site: www.spedorient.com

Articol scris de Isabella Prutean

Ultimele postari