Transportul de Marfă European în 2016

img_20161104_133343Cei de la Ti Insight au scos ultima ediţie a raportului de transport marfă European ce include ultimele cercetari din dinamicele sectorului de transport marfă.

Acest raport examinează firmele mari ale industriei de transport marfă şi scoate în evidenţă unele lucruri importante din domeniu.

Cele mai importante informaţii de la firmele majore Europene de transport marfă

  • Firmele de transport marfă se pregătesc pentru impactul salariului minim pe oră pentru şoferii implicaţi în cabotaj în anumite ţări din Europa.
  • Firmele de transport marfă dezvoltă capabilităţi de îmbunătăţire a eficienţei şi optimizare a fluxului de mărfuri.
  • Cele mai mari firme de pe piaţa transportului de marfă sunt caracterizate de reţelele Europene şi de docuri care permit ca şi capacitatea maşinilor să fie optimizată.
  • Investiţia realizată în ţările Europene a fost făcută de multe firme de transport marfă în anul 2016 pentru a îmbunătăţi reţeaua şi capabilităţile de servicii.

Iată cele mai importante fapte descoperite în acest raport

  • Economia din Europa a experimentat câteva recuperări în Eurozonă şi o creştere continuă în Anglia, Suedia şi părţi din centrul Europei. În ciuda acestor lucruri, piaţa de transport marfă rămâne în surdină.
  • Piaţa de transport marfă din Europa este foarte fragmentată. S-a estimat că cele mai bune 10 firme de transport marfă deţin doar 10% din piaţă în 2015.
  • Sectorul de transport marfă nu este o singură piaţă. Mai mult decât atât se pare că este împărţită într-un număr de segmente diferite ce se suprapun, în timp ce operează diferit în diferite modele şi servesc diferite tipuri de clienţi.
  • S-a estimat că în 2015, piaţa de transport marfă din Europa a crescut cu 2,5% în termeni nominali, mai puţin decât creşterea de 2,8% din anul 2014.
  • Creşterea pieţii a fost condusă de creşterea volumului în 2016, în timp ce impactul schimbării preţurilor de transport ar fi fost mai mic decât în anii anteriori, dar în general negativ.
  • Firmele de transport marfă investesc sume mari în tehnologia bateriilor şi pare inevitabil ca în următorii 5 ani va fi posibil ca cele mai mari maşini de transport marfă să fie alimentate de electricitate.

ORIENT Spedition efectueaza transport international de marfuri in Uniunea Europeana si in tarile membre ale fostului spatiu sovietic, plus destinatii din Orientul Mijlociu.

Mai multe detalii pe https://www.spedorient.com/transport-marfa/

Related Posts

© 2021 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy