Transport silozuri metalice Italia-Romania

Daca cerealele sunt menite sa asigure alimentatia populatiei de pe glob, silozurile au rolul de a ajuta producatorii sa puna pe masa consumatorilor alimentul dorit. Prin urmare, utilitatea silozurilor merita o atentie deosebita, intrucat au un rol esential in depozitarea eficienta a materiei prime, pe termen lung.

Spre deosebire de magazii, silozurile metalice reprezinta o solutie mai buna de stocare, datorita mijloacelor prin care temperatura si umiditatea aerului pot fi controlate, mentinand calitatea cerealelor.

Silozurile metalice pentru cereale pot avea o baza conica sau pot fi cu fund plat. Acestea sunt structuri simple, insa necesita multa atentie la instalare, operare si intretinere.

Orient a facut posibil transportul a trei silozuri metalice, incarcate in Forlì, Italia si predate intocmai destinatarului din Onesti, Romania. Dimensiunile acestora au fost de 16.8 x 2.95 x 3.2 m, cu o greutate de 5.0 tone. Transportul s-a realizat in convoi, in conditii atent stabilite si controlate de echipa Orient.

Adaugam cu mandrie aceasta noua reusita in colectia Orient. Pentru Orient, o misiune indeplinita cu succes nu este o optiune sau o chestiune ce tine de noroc, ci un fapt realizat, inca de la inceput.

 

Ultimele postari