Transport maritim Constanta, Romania-Port Altamira, Mexic

America Latina – MEXIC – Port Altamira – containere. Nu-i asa ca deja ai intrat in scenariul unui film sau serial de actiune faimos, difuzat de actualii mari producatori de filme?

Astazi, iti prezentam firul povestii unui scurtmetraj marca Orient:

Colegul nostru, Florin, primeste un apel, cu locatia in Constanta, Romania. Florin raspunde, iar clientul misterios se prezinta rapid, prezinta bugetul disponibil si incheie cu solicitarea: sapte containere catre Port Altamira, Mexic. Pe un ton categoric, spune ca a investigat prin diverse canale parcursul ORIENT si a decis ca doar echipa noastra ii poate indeplini misiunea. In plus, mentioneaza ca refuzul nu este o optiune pentru Orient. Incearca sa-i castige in totalitate complicitatea si loialitatea lui Florin, promitand plata la timp, precum si noi astfel de misiuni, daca duce la bun sfarsit partea sa.

Florin accepta cu entuziasm si depune toate eforturile in asigurarea celui mai bun suport logistic pentru aceasta comanda speciala. Bazandu-se pe experienta cumulata si pe colaboratorii de incredere, el reuseste sa organizeze transportul celor sapte containere in conditiile impuse de client. Pe durata expeditiei nu este semnalata nicio problema.
In ziua stabilita, Florin contacteaza clientul si il anunta ca intreaga cantitate de prajiturele a ajuns intacta in Portul Altamira, pe mainile potrivite.
Da, ai citit bine, pra-ji-tu-re-le inofensive si delicioase pentru partenerul clientului nostru din Constanta.

Sfarsit!

 

Ultimele postari