Orient a onorat solicitarea de a transporta un yacht de mici dimensiuni, din Constanta, Romania, cu destinatia finala Ibiza, Spania. Ei, asta da comanda! Transportul ne-a amintit ca ne aflam in mijlocul verii si ca, in anii precedenti, majoritatea ne regaseam nestingheriti, la adapost de orice amenintare, pe nisipul fin al unei plaje.

Cu astfel de ganduri, colegii nostrii au dat dovada de implicare si de o coordonare eficienta, astfel incat, expeditia sa se desfasoare conform standardelor de exigenta ce le caracterizeaza munca.

Ca regula general valabila, cu cat tarile de tranzit sunt mai numeroase, iar durata mai indelungata, cu atat detaliile organizatorice ale unui transport international devin mai complexe. Sase tari si noua zile au despartit yachtul de faimoasa plaja si, implicit, de cei mai norocosi dintre noi, care vor avea parte de o experienta memorabila. Referitor la detaliile tehnice, dimensiunile mini yachtului au fost: 10,5 x 3,36 x 3,8 m, iar greutatea: 9 tone.

Finalizarea cu succes a acestui transport special ne-a conferit satisfactia lucrului bine facut- un important factor motivator pentru orice echipa.

 

orient
catalin.demeter@spedorient.com