Transport cu greutate-Utilaj FUCHS: Romania, Port Oltenita – Ungaria, Port Fajsz

Zilele trecute, echipa Orient a organizat cu succes transportul unui excavator, avand drept puncte de incarcare, respectiv de descarcare doua porturi, Oltenita si Fajsz.

Astfel de echipamente grele sunt esentiale pentru a facilita indeplinirea anumitor operatiuni, care, de regula, ar implica un efort extraordinar, dar si riscuri semnificative pentru forta de munca, factorul indispensabil din orice activitate.

Excavatoarele fac parte dintre utilajele considerate a avea o functionalitate mare. Ca tipologie, acestea se clasifica in functie de mai multe criterii: tractiune, presiunea depusa pe sol, suspensie si directie, dar si de terenul pe care se opereaza. Astfel, excavatoarele pot fi pe roti, pe senile, pentru calea ferata sau de manipulare a marfurilor.

De data aceasta, obiectul transportului nostru, a fost un excavator pe roti, cu dimensiunile de 12.50 x 3.34 x 3.5 m, si cantarind nu mai putin de 38 tone. Utilajul  a ajuns la destinatie in cele mai bune conditii, gata pentru a-si indeplini scopul pentru care a fost creat.

Colegii nostri au bifat cu profesionalism inca un transport agabaritic si pentru asta le suntem recunoscatori. In aceeasi masura, apreciem increderea pe care ne-au oferit-o colaboratorii nostri in aceasta noua misiune.

Ultimele postari