Transport container: Franta – Serbia

transport container marfa international Franta Serbia

ORIENT a organizat un transport international de marfa pentru un container pe ruta Franta – Serbia.  Containerul a masurat 13 m x 2.5 m x 3 m si a cantarit 35 t.

Cu o prezenta pe piata de 30 de ani, ORIENT se distinge drept un partener de incredere si eficient. Bazandu-se pe o echipa calificata, ORIENT pune la dispozitie servicii complete de transport de marfa.

Echipa asigura cu profesionalism intreg procesul logistic: planificarea, organizarea, gestionarea si monitorizarea executarii operatiunilor de transport de marfa.

ORIENT pune la dispozitie servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport feroviar, transport maritim si transport aerian. Fie ca este vorba de un transport de marfa intern, fie de un transport de marfa international, ORIENT asigura un suport logistic sigur, flexibil si rentabil.

Serviciile de transport oferite de ORIENT sunt concepute pentru a raspunde fiecarei nevoi particulare de transport. ORIENT este acreditat sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa.

 

Ultimele postari