Team building pentru echipa Orient

Team building pentru echipa Orient in Chisinau Republica Moldova

Sfârșitul de toamnă a surprins echipa Orient cu un weekend creativ și productiv în cadrul unui team building desfășurat în perioada 8-10 noiembrie 2019.

Cu entuziasm, angajații Orient au dat startul unei noi provocări în Chișinău, Republica Moldova.

Timp de două zile, participanții s-au bucurat de multe activități având ca obiectiv principal îmbunătățirea performanțelor membrilor echipei, pornind de la comunicare și colaborare.

Team building-ul s-a organizat cu scopul de a uni mai bine echipa, de a-i determina pe angajați să se cunoască mai bine, să învețe să colaboreze spre atingerea unui obiectiv bine stabilit.

În prima zi, echipa Orient a avut ocazia să urmărească procesul de vinificație în cadrul excursiei organizate la vinăria Asconi. Cea de-a doua zi, a fost una plină de activități de team building, începând cu city quest-ul în Chișinău, urmată de o vizită în Mileștii Mici unde au participat la o degustare de vin. Ziua s-a încheiat cu o petrecere la restaurantul Capitoles Park situat într-un decor natural cu deschidere spre lac și acces la crama Beciul Vechi.

“O experiență inedită, cu surprize și oameni frumoși. A fost despre încredere, susținere, sincron și cunoaștere. Cu siguranță o vom repeta și ne vom aminti cu drag despre locurile si momentele de acolo” a afirmat Mariana Covali, departamentul Financiar.

Toate activitățile și jocurile antrenante s-au dovedit a fi o metodă eficientă de a consolida echipa, de a descoperi lucruri noi despre ceilalți, de a îmbunătăți relațiile dintre colegi și, nu în ultimul rând, a fost un prilej de distracție.

“Scopul nostru a fost acela de a face angajații să se simtă parte a unei familii, indispensabili și apreciați pentru calitățile si abilitățile lor. Am știut că organizarea unui astfel de eveniment trebuie lăsat pe mâna specialiștilor. Datorită misiunilor interesante pe care le-am îndeplinit, city quest-ul pentru mine a fost o experiență culturală, în care brainstorming-ul își face simțită prezența” a susținut Angel Răuț, HR Manager.

După încheierea activităților de team building, angajații au înțeles mai bine punctele forte, punctele slabe și interesele celorlalți. Această activitate i-a ajutat să lucreze mai bine împreună în ceea ce privește evoluția companiei.

Anual, echipa Orient are parte de astfel de team building-uri unde angajații înteleg că sunt dependenți unii de alții și că fiecare coleg este o mică rotiță într-un mecanism care trebuie să funcționeze asemenea unui ceas elvețian.

Ultimele postari