Secret Santa și la Orient

secret santa

Este perioada cea mai frumoasă din an, iar cadourile sunt parte esențială a sezonului de iarnă. O modalitate deosebită de a face cadouri o reprezintă popularul joc, Secret Santa.

Adoptat cu succes și în România, jocul Secret Santa reprezintă o tradiție din Vest, prin care membrii unui grup își oferă aleatoriu și anonim câte un cadou.

Anul acesta, Echipa Orient a dorit să simtă magia Crăciunului și au organizat Secret Santa.
Regulile jocului au fost simple. Numele tuturor participanților a fost scris pe bilețele, ulterior fiind amestecate într-o cutie. Fiecare dintre participanți a extras un bilet, iar numele a fost ținut secret. În acest mod nimeni nu a știut de la cine a primit cadoul.

Am dorit să animăm atmosfera de la job și să avem parte de momente amuzante și distractive. Să ne bucurăm împreună de această minunată perioadă din an.” a zis Mariana Iovu, Marketing

Secret Santa vine cu emoția de a oferi cadoul potrivit care să bucure autentic, dar și cu frustrarea că nu vei ști niciodată cine ți-a luat cel mai fain cadou.” a afirmat Daniela Caciur, Area sales Manager

Printre cele mai populare cadouri s-au numărat bluzele personalizate, cărți, fular/eșarfe, accesorii pentru telefon, agende, decoratiuni specifice acestei sarbatori.

Esențial este că acest joc se referă la minunata tradiție de a împărți cadouri de Crăciun într-o manieră mai originală.

Cel mai important este că Secret Santa nu este neapărat despre cadouri, ci despre activitatea în sine, spiritul de echipă. La fel ca și Crăciunul, jocul are menirea de a apropia oamenii.

Echipa Orient vă urează un Crăciun binecuvântat, Sărbători fericite și un Secret Santa de nota 10!

Autor: Jeny Mandiuc

Ultimele postari