Orient și anul acesta aproape de Electric Castle

În ultimii ani în România a avut loc o explozie de festivaluri de muzică care atrag mii de tineri, printre care se numără și Electric Castle.

Explozie de sunet, distracție, culoare, inspirație, libertate, atmosferă unică, lumini și emoție îi fac an de an pe cei care participă să vibreze.

Unul din cele mai asteptate festivaluri de muzică rock, reggae, hip hop, trap și muzică electronică a devenit un fenomen internațional fiind nominalizat la European Festival Award.

A început numărătoarea inversă pentru a-7-a ediție Electric Castle, care a ales pentru a doua oară consecutiv serviciile echipei Orient.

Scena pe care vor urca Loredana, Șuie Paparude, Metric, Boys Noize și mulți alții, a fost transportată de Compania Orient pornind din București spre Bonțida, Cluj-Napoca. Transportul a fost efectuat în timp util și în condiţii de maximă siguranţă, oferind clientului promptitudine și confort.

Operațiunea s-a efectuat cu ajutorul unui camion standard cu o remorca de 13,6 m lungime iar încărcarea, implicit descărcarea a fost una manuală.

Clujul așteaptă în aceste zile un număr de aproximativ 320.000 de persoane, gata să respire și să trăiască prin muzică.

Pentru câteva zile, Castelul Banffy din Bonțida va devenit neîncăpător, unde participanții vor dansa și cânta împreună. Echipa Orient se simte onorată că a contribuit la organizarea celui mai incendiar festival din România.

De-a lungul anilor, Orient a colaborat cu mai multe festivaluri de muzică electronică de renume, precum Untold, Tomorrowland, Neversea sau Electric Castle, ocupându-se de transportul în siguranță a instrumentelor, scenelor, panourilor publicitare și al tuturor materialelor necesare.

Acestei operațiuni am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.

Ultimele postari