ORIENT – Operator transport rutier de marfuri, intern si international

transport rutier de marfa intern si international

Transportul de marfă rutier este principalul mod de transport în Uniunea Europeană.

Transporturile realizate de către ORIENT Spedition vă garantează sosirea rapidă, sigură şi în condiţii de bună calitate a bunurilor la locul stabilit. Lucrăm alături de partenerii noştri internaţionali pentru a acoperi întreaga reţea europeană. transport rutier de marfa intern si international

Transportul de marfă rutier este serviciul cel mai comun de transport marfă oferit clienţilor noştri atunci când au nevoie de transport intern şi internaţional, pentru mărfuri care nu necesită condiţii speciale de transport.

Dacă aveţi de transportat volume mai mici de marfă (colete, cutii, paleţi, europaleţi) ce nu necesită încărcarea completă a unui camion, putem oferi soluţia optimă în acest caz, respectiv grupajul de marfă. Marfa dumneavoastră va fi încărcată pe camion împreună cu mărfurile altor clienţi, cu costuri de transport cât mai reduse.

Echipa noastră de profesionişti asigură transport rutier de marfă pe întreg teritoriul României, pe toate coridoarele europene, deservim şi zone ale Rusiei şi ale Orientului Mijlociu, pentru mărfuri normale, periculoase sau agabaritice, cu camioane moderne şi şoferi experimentaţi.

Ultimele postari