O noua zi, o noua provocare! Transport rezervor Madrid – Aeroport Bacau

Rezervoarele de stocare sunt utilizate, în general, pentru a depozita substante lichide (ulei, combustibil, lichide  chimice), precum si gaz comprimat, oferind protectie impotriva actiunii variatiilor de temperatura.

Exista numeroase modele si categorii de rezervoare de depozitare, si tot atatea reglementări de mediu aplicate pentru proiectarea și funcționarea acestora, de multe ori în funcție de natura fluidului pe care il contin. Simplist, rezervoarele se impart in doua mari tipuri: subterane si la sol-exterioare, de obicei cilindrice- orizontale sau verticale.

Ei bine, cativa membrii ai echipei Orient au facut din transportul unui rezervor exterior, un obiectiv  realizat ca la carte. Incarcat la Madrid, pe un trailer extensibil, rezervorul a trecut granita tarii noastre, ajungand la Aeroportul din Bacau. Dimensiunile nu au fost deloc neglijabile- 17 x 2.70 x 2.70 m , iar greutatea de 15 tone.

Client multumit, o echipa fericita!

Am oferit un nou exemplu reprezentativ pentru serviciile complete de transport oferite de Orient.  In transportul de utilaje de mari dimensiuni, Orient se numara printre companiile din România acreditate sa efectueze transport agabaritic de marfa pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Ultimele postari