In 25 ani de la idee la o companie cu angajati profesionisti si servicii de incredere

SC ORIENT SRL o companie infiintata in 1991 cu capital integral privat, ce tine pasul cu evolutia mediului de afaceri specific. In 2016 am sarbatorit „25 de ani de excelenta in transporturi” pastrand cele mai inalte standarde de calitate.In tot acest timp am oferit servicii de transport personalizate si adaptate nevoilor tuturor partenerilor nostri.

Cu o cifra de afaceri de 24 mil. EUR in 2016 ,folsind flota de camioane proprii si subcontractate ,terminal feroviar operational in Suceava, sute de containere si mii de comenzi onorate anual, compania Orient s-a afirmat pe piata serviciilor de transport intern si international, ca un partener serios, adaptabil si rapid ,oferind solutii eficiente si promptitudine pe toate tipurile de transport: rutier, maritim containerizat sau bulk, feroviar,agabaritic si aerian.

Utilizand potentialul portului Constanta ca poarta ideala pentru manipularea transbordarii marfurilor catre tarile din Europa de Est, compania Orient ofera clientilor sai:
• transport marfuri in container complet (FCL);
• transport marfuri in grupaj (LCL);

Deasemenea, Orient furnizeaza servicii flexibile prin parteneriate cu transportatori de top, precum si vizibilitate si monitorizare a statusului marfii prin intermediul departamentului operational de monitorizare si localizare globala.

Serviciile FCL imbina perfect costurile, spatiul si timpul, oferind tarife competitive, acoperire largă și plecari saptamanale din toate porturile principale din lume.
ORIENT ofera un serviciu de LCL profesionist, care include transferurile regulate din Asia , Orientul Mijlociu și America de Nord în Europa și înapoi.
Experienta în transportul maritim ne face flexibili și originali în manipularea tuturor tipurilor de expeditii cu ajutorul containerelor.
Venim in intampinarea clientilor de import/export din zona Moldovei oferind, prin operarea celor 3 -4 trenuri lunare, preturi preferentiale pentru transportul containerelor din portul Constanta (terminalele CSCT sau SOCEP) spre Suceava si retur.

Reprezentam alternativa, eficienta si mult mai sigura, la transportul rutier containerizat, care diminueaza semnificativ costurile logistice, fie ca vorbim de operatiuni de import sau export.

Oferim gratuit depozitarea in siguranta a containerelor in terminalul situat langa Gara Burdujeni.Deasemenea, se poate opta si pentru transport rutier de la terminal la depozitul clientului.

Specialistii nostri in transportul maritim si feroviar, sunt pregatiti sa va ajute sa gasiti solutia adecvata si personalizata pentru nevoile afacerii dumeavoastra.

WE ARE GLOBALLY CONNECTED
www.spedorient.com

sig ISO user2

Ultimele postari