Excavator pe senile, ruta: Erfurt, Germania – Deva, Romania

 

Transporturile de echipamente grele ocupa o parte importanta din activitatile echipei Orient. Prin urmare, solicitarea de a transporta un excavator pe senile nu ne-a surprins, intrucat acestea au facut obiectul a numeroase expeditii finalizate cu brio.

Cheia succesului este un concept cliseu, pe care multa lume incearca sa-l defineasca fie atribuindu-i o explicatie concreta, fie sustinand relativitatea acestuia.

Daca ar intreba cineva Orient care este cheia succesului unei case de expeditii, am raspunde ca exista un cumul de factori determinanti, dar primordial este oferirea unei solutii de transport conforma cu exigentele tuturor partilor implicate. De aici rezulta rolul unei bune relatii de comunicare- un alt cliseu- care conduce la atingerea acelui echilibru care sa satisfaca fiecare partener, fara a se ajunge la compromisuri dezavantajoase.

Urmarind principiile prezentate, Orient a avut grija ca un excavator pe senile CAT 325 DLN, cu specificatii tehnice: dimensiune-10.4 x 2.99 x 3.18 m, greutate-32.9 tone, dimensiune senila-0.60 cm, sa ajunga in Deva, Romania, din punctul de plecare Erfurt, Germania.

Orient mizeaza pe experienta si profesionalismul echipei, precum si pe relatiile de incredere si respect consolidate cu fiecare colaborator. Iti stam la dispozitie la numarul de telefon: +40 753 093 365 sau pe adresa de e-mail: dispecerat@spedorient.com.

Ultimele postari