Competiție acerbă la Orient pentru bilete la Untold

Ani la rând, compania Orient colaborează cu renumite festivaluri de muzică atât din România cum ar fi Electric Castle, Neversea, Untold dar și de peste hotare, Tomorrowland.

Orient Spedition susține educarea, formarea, arta, muzica și dezvoltarea tinerilor din România prin diverse activități și proiecte.

Orient a organizat o competiție între angajații companiei privind targeturile atinse la locul de muncă pe perioada mai-iunie. Angajații s-au întrecut timp de două luni pentru a atinge căt mai multe obiective și a aduce cele mai bune rezultate pentru cele 6 bilete la Untold puse la bătaie.

Inițiativa a fost primită cu entuziasm, având în vedere miza competiției.

“Foarte antrenante aceste 2 luni. Am avut posibilitatea să ne depășim limitele și am fost răsplătiți pe masură. Laudabilă ideea și așteptăm și alte provocări!” a afirmat unul dintre câștigător, Alexandru S., Area Sales Manager.

Toți cei care au participat au dovedit a fii foarte competitivi iar cei mai buni dintre ei se vor bucura de vibrația muzicii de la Untold.

În urma acestei activități s-a dovedit că motivarea este esențială în cadrul companiei aducând creșteri considerabile.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul firma Orient a contribuit la organizarea evenimentului cu un transport pentru una dintre scenele festivalului. Operațiunea s-a desfășurat în condiții optime de la București la Cluj cu ajutorul unui camion standard. Încărcarea și descărcarea realizându-se cu ajutorul unei macara.

Acestui transport am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.

Autor : Jenny Mandiuc

IMG 20190727 WA0004 IMG 20190727 WA0005 IMG 20190730 WA0000

Ultimele postari