Cete de colindători la Orient

 

Iarna este anotimpul care trezește în sufletul copiilor emoție, entuziasm și bucurie. Sărbătorile de iarnă, în special cele de Crăciun sunt așteptate cu sufletul la gură de cei mici. Zăpezile bogate, colindele, mirosul proaspăt de brad, darurile lui Moș Crăciun şi clinchetele de clopoţei le umple sufletele de bucurie.

Crăciunul este pentru copii cea mai așteptată sărbătoare. O sărbătoare presărată de tradiții și obiceiuri, colinde și multe daruri.

Bucuria copiilor este atât de mare încât ne minunăm de fiecare dată de puterea pe care o au de a transmite şi adulţilor emoţiile pe care ei le trăiesc la un nivel mai înalt.

Aceste emoții au fost resimțite și de angajații companiei Orient care au primit deja cete de colindători. Magia Crăciunului a început să se simtă la Orient cu ajutorul micilor colindători care vestesc Nașterea Domnului Iisus Hristos.

Colindătorii au reușit să creeze momente emoționante prin colinde păstrate din moși strămoși, într-o atmosferă de basm, linişte sufletească şi pace.

Copilașii au fost răsplătiți cu daruri tradiționale, specifice Crăciunului, mere, nuci, portocale, dulciuri și jucării.

Am primit cu drag toți colindătorii care ne-au pășit pragul. Au fost momente pline de emoție și nostalgie. Colindatul reprezintă o tradiție din moși strămoși pe care trebuie să o ducem mai departe.“ a afirmat Loredana Giza, director financiar.

Să păstrăm cu sfințenie, an de an obiceiurile și tradițiile specifice Crăciunului. Să simțim de fiecare dată emoție și bucurie la auzul colindelor care vestesc Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

Autor: Jeny Mandiuc

SANNET
office@sannet.ro