Transport Feroviar

     Transportul feroviar este una dintre cele mai utilizate modalități de transport, ocupând în traficul mondial locul II din punct de vedere al volumului de mărfuri transportate pe glob.
     Expedițiile de trenuri complete reprezintă soluția eficientă, rapidă și ecologică de transport a cantităților foarte mari de marfă.
    ORIENT operează în terminalul de mărfuri din gara CF Suceava având curse săptămânale spre Constanța, București și retur. Trenurile sunt complete cu vagoane specializate de tip RGS de 20, 32 și 40.
     Parcul diversificat de vagoane conferă fexibilitate în ceea ce privește tipurile de mărfuri ce pot fi transportate.
    Specialiștii ORIENT Spedition asigură consultanță și împreună cu clienții analizează alternativele de transport feroviar. Astfel este determinată soluția de tren complet adaptată la dimensiunile expedițiilor, ritmul de expediere solicitat și termenele de livrare.
     Soluțiile de transport feroviar ale companiei asigură clienților capacitatea necesară pentru mărfuri și respectă termenii de livrare foarte reduși.
     ORIENT oferă posibilitatea organizării de trenuri complete transfrontaliere, marfa clienților putând fi transportată în condiții de siguranță oriunde în Europa.