Transport vola: Germania – Republica Moldova

ORIENT se bazeaza pe expertiza unei echipe de profesionisti, care are grija sa conceapa cele mai potrivite solutii pentru a raspunde asteptarilor si cerintelor exprimate de clienti. Compania mizeaza pe orientarea spre relatia cu clientii si oferirea de asistenta particulara in organizarea fiecarui tip de transport.
ORIENT a realizat transportul unei vole pe ruta Germania Republica Moldova. Utilajul a avut dimensiunile de 9,50 m x 3,00 m x 3,55 m si o greutate de 24 t.
ORIENT pune la dispozitie servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport feroviar, transport maritim si transport aerian. Fie ca este vorba de un transport de marfa intern, fie de un transport de marfa international, ORIENT asigura un suport logistic rapid, sigur, flexibil si rentabil.
Serviciile de transport oferite de ORIENT sunt concepute pentru a raspunde oricaror nevoi particulare de transport. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa.

Related Posts

© 2022 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy