Transport utilaje: Italia-Romania

ORIENT detine toate resursele necesare pentru a oferi prompt solutii sigure la cele mai complexe solicitari. Echipa noastra gestioneaza constant provocari ce pot surveni din aspecte precum: volumul si greutatea marfurilor, punctele de incarcare/descarcare, timpul de livrare, rigorile unui proiect, autorizatii necesare s.a.  

Astfel, flexibilitatea este cuvantul care descrie cel mai bine activitatea colegilor nostri, fiind mereu pregatiti sa conceapa solutii potrivite pentru diversele nevoi de transport pe care le intampina. 

ORIENT a organizat transportul pentru patru utilaje, pe traseul Melegnano, Italia – Ploiesti, Romania, acestea constand in: 

  • doua excavatoare cu dimensiunile de 11.34 m x 3.28 m x 3.40 m, respectiv 9.10 m x  2.75 m x 3.20 m, fiecare avand greutatea de cca. 36 t. 
  • doi cilindri compactori pentru terasament cu dimensiunile de 6.00 m x 2.30 m x 3.00 m, cantarind fiecare 16.35 t. 

Fie ca este vorba de un transport de marfa intern, fie de un transport de marfa international, ORIENT asigura un suport logistic rapid, sigur, flexibil si rentabil. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa. 

ORIENT ofera servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport agabaritic, transport feroviar, transport maritim si transport aerian.  

Related Posts

© 2023 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy