Transport utilaj autopropulsat: Franta-Romania

Atat pentru domeniul agricol, cat si pentru celelalte domenii si industrii, efectuarea unui transport rapid si in deplina siguranta este extrem de importanta, avand o influenta majora asupra desfasurarii activitatilor care depind de bunul transportat. 

ORIENT este un partener de incredere si de drum lung pentru clientii care sunt in cautarea unor servicii de transport profesioniste, oferind un suport logistic adecvat fiecarei solicitari. 

Echipa Agabaritice a organizat importul unui utilaj autopropulsat de erbicidat pe ruta Franta-Romania. Masina a avut dimensiunile de 11 m x 2.75 m x 3.95 m (3.55 m fara roti) si a cantarit 9 t.  

ORIENT ofera servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport agabaritic, transport feroviar, transport maritim si transport aerian. 

Serviciile oferite sunt concepute pentru a raspunde fiecarei nevoi particulare de transport. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa. 

Related Posts

© 2022 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy