Transport remorca imprastiat ingrasaminte: Franta – Romania

Apelarea la serviciile unei case de expeditii presupune o serie de avantaje care influenteaza rapiditatea, eficienta si rentabilitatea unui transport.

ORIENT detine o baza de date proprie de circa 2000 de transportatori cu parcuri auto, cu tarife variate, care ne asigura informatiile necesare despre evolutia preturilor in piata. Astfel, echipa noastra furnizeaza clientilor cele mai bune si mai sigure oferte.

ORIENT a preluat solicitarea de a importa o remorca agricola de imprastiat ingrasaminte pe ruta Franta-Romania. Masina a masurat 10,00 m x 3,00 mx 3,50 m si a cantarit 8 t.

ORIENT pune la dispozitie servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport feroviar, transport maritim si transport aerian si este acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa.

Fie ca este vorba de un transport de marfa intern, fie de un transport de marfa international, ORIENT asigura un suport logistic rapid, sigur, flexibil si rentabil.

Related Posts

© 2022 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy