Transport motor imprimanta: Germania – Ungaria

ORIENT organizeaza transportul pentru diverse tipologii de marfuri, oferind solutii adaptate nevoilor particulare, respectand standardele si reglementarile recunoscute din domeniu.  

ORIENT a transportat motorul unei imprimante digitale pe ruta Germania – Ungaria. Acesta a masurat 5.55 m x 3.60 m x 3.90 m si a avut o greutate de 45 t.  

Experienta cumulata pe parcursul celor 30 ani de prezenta pe piata transportului de marfa a facilitat colaborarea cu parteneri de incredere. Astfel, ORIENT garanteaza siguranta si integritatea bunurilor transportate. De asemenea, prin asumarea responsabilitatii de catre companie, clientii beneficiaza de servicii integrate, orice problema solutionandu-se rapid si eficient de o echipa de specialisti. 

ORIENT ofera servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport agabaritic, transport feroviar, transport maritim si transport aerian. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa. 

Related Posts

© 2022 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy