Transport matrita stalpi beton: Italia – Ucraina

Transportul de echipamente grele este o activitate complexa, care necesita expertiza si un protocol bine definit, atat in etapele premergatoare, cat si in timpul transportului propriu-zis. Facand prioritati din siguranta si securitatea marfurilor, ORIENT ofera servicii de transport la cele mai inalte standarde.  

De la indeplinirea formalitatilor inerente, pana la monitorizarea in timp real a transportului, echipa ORIENT pune la dispozitie un suport complet, oferind clientilor o experienta reusita. 

ORIENT a organizat transportul unei matrite pentru stalpi din beton, avand ca ruta Italia-Ucraina. Masina a masurat 13.60 m x 3.00 m x 3.60 m, si a cantarit 19 t.  

Fie ca este vorba de un transport de marfa intern, fie de un transport de marfa international, ORIENT asigura un suport logistic rapid, sigur, flexibil si rentabil. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa. 

ORIENT ofera servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport agabaritic, transport feroviar, transport maritim si transport aerian.  

Related Posts

© 2023 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy