Transport mașinării de mari dimensiuni Germania Maroc

Zilele trecute, echipa ORIENT a organizat transportul internaţional agabaritic a două mașinării de mari dimensiuni, și anume, două utilaje în serie pentru fabricarea pieselor automotive.

transport agabaritic utilaje Germania Maroc

Punctul de pornire a fost Germania iar punctul de descărcare Maroc. Au fost parcurcurși aproximativ 3300 km în 10 zile tranzitându-se 5 țări. Deși distanţa parcursă a fost una relativ mare, transportul a fost efectuat în condiţii de maximă siguranţă, fără pierderi pentru clientul nostru.

Atât încărcarea cât și descărcarea utilajelor s-au realizat cu ajutorul unei macarale. Acest transport a fost realizat în condiții speciale, pe unele trasee circulându-se doar noaptea.

Pentru primul utilaj, transportul a fost efectuat cu ajutorul unui trailer normal iar pentru cel de-al doilea cu ajutorul unui trailer tip low bed.

Utilajele de 17 tone și cu cu dimensiunile de 660*279*253 cm, și respectiv 75 tone cu dimensiunile de 800*363*287 cm au ajuns la destinație în siguranță și în timp util.

Acestei operațiuni i-am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.

Ne bucurăm că am îndeplinit cu succes și de această dată cerințele clienților noștri.

Related Posts

© 2022 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy