Calitatea lucrarilor de pe un santier depinde in egala masura de profesionalismul persoanelor implicate si de calitatea materialelor angajate, cat si de echipamentele și utilajele utilizate. Operativitatea si buna executare a oricaror tipuri de lucrari este garantata prin existenta acestei combinatii de trei elemente fundamentale.

Vedeta acestui articol este o macara pe senile, transportata pe ruta Comuna Poiana, Județul Dâmbovița  – Osica de Sus, Județul Olt.

Echipa Orient a avut grija ca organizarea acestui traseu sa fie o reusita, asigurandu-se de bifarea celor mai mici amanunte. Astfel, dimensiunile macaralei: 800x (580 lungimea senilei) x 455 x 370 cm si greutatea de 50 tone nu au ridicat probleme pentru colegii nostri, acestia ducand la bun sfarsit numeroase provocari cu care vine la pachet un transport abagaritic. Asadar, putem spune fara ezitare ca EXPERIENTA FACE DIFERENTA.

Cat despre utilitatea macaralelor pe senile, acestea prezinta anumite avantaje comparativ cu cele alte tipuri de macarale. Macaralele pe senile fac posibila ridicarea unor sarcini foarte grele la o inaltime foarte mare, sau la o deschidere de brat imensa, in conditii de maxima siguranta. Senilele faciliteaza deplasarea macaralei cu sarcina in carlig si permit intoarcerea macaralei pe loc in contextul unui spatiu limitat. Capacitatea de ridicare poate varia intre 30 de tone si 3000 de tone (fiind vorba despre o macara speciala, gigant).

Daca doresti sa fii cel care ne va provoca echipa cu urmatorul transport, fie el agabaritic, fie dintr-o alta categorie, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon +40 753 093 365 sau prin e-mail: dispecerat@spedorient.com.

Informeaza-ne despre oricare dintre nevoile tale (transport intern, international, agabaritic, transporturi speciale, maritim, aerian, feroviar) si de restul ne ocupam noi.

orient
catalin.demeter@spedorient.com