Transport imprimanta industriala: Italia – Romania

Transport agabaritic imprimanta industriala Italia – Romania

Serviciile de transport oferite de ORIENT deservesc o gama larga de industrii: de la constructii, energie, automotive, industria farmaceutica, pana la producatori sau comercianti, de toate nivelurile.

Echipa ORIENT pune la dispozitia clientilor toate resursele necesare pentru organizarea cu profesionalism a transporturilor, urmarind constant calitatea si siguranta acestora. ORIENT se prezinta drept un partener de incredere pentru afacerea ta.

ORIENT a transportat o imprimanta industriala pe ruta Italia – Romania. Utilajul agabaritic a cantarit 42 tone si a masurat 4,85 x 4,10 x 3,82 m.

ORIENT pune la dispozitie servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport feroviar, transport maritim si transport aerian. Fie ca este vorba de un transport de marfa intern, fie de un transport de marfa international, ORIENT asigura un suport logistic rapid, sigur si rentabil.

Serviciile de transport oferite de ORIENT sunt concepute pentru a raspunde oricaror nevoi particulare de transport. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa.

Related Posts

© 2022 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy