Transport utilaje

Transportul de utilaje și utilaje agricole este una dintre cele mai solicitate ramuri la Orient Spedition. Fiind transport agabaritic, soluțiile pe care le găsești la noi întâlnesc expertiza și inovația în domeniu.

Transport de utilaje agabaritic. Siguranță și eficiență

Ca lideri în soluțiile de transport agabaritic, asigurăm o experiență sigură și eficientă de transport. Cu o flotă impresionantă și parteneri internaționali credibili, Orient Spedition transportă orice tip de utilaj, indiferent de dimensiune sau de greutate. Fiecare transport de utilaje este planificat meticulos pentru a asigura siguranța maximă și respectarea termenelor.

Orient Spedition - firmă specializată de transport utilaje

Fiecare proiect este unic, iar noi tratăm fiecare cerere cu atenția pe care o merită. Consultanții noștri specializați sunt gata să îți ofere soluții personalizate, adaptate specificului utilajelor tale. Rezultatul? Un serviciu de transport optimizat și fără griji.

 

De peste 30 de ani, transportul agabaritic și transportul de utilaje și utilaje agricole este ceea ce ne reprezintă. Ce includ serviciile noastre:

  • transportul de utilaje și utilaje agricole național și internațional;
  • planificarea, organizarea și monitorizarea atentă a fiecărui aspect legat de transport;
  • obținerea de autorizații, realizarea studiilor de transport;
  • coordonarea transportului. 

Colaborează cu o firmă de transport utilaje specializată

Indiferent de dimensiunile utilajului tău, la noi găsești soluția cea mai potrivită ție. Echipa noastră se ocupă de fiecare etapă în parte, de la încărcare, descărcare și obținerea autorizațiilor necesare. Abordarea individuală în funcție de proiect, ghidajul specializat și soluțiile personalizate sunt ceea ce fac din Orient Spedition partenerul tău de încredere în transportul de utilaje agabaritic. 

Cați transport utilaje? Nu căuta mai departe!

Indiferent de tipul de marfă sau de dimensiunile acesteia, cu noi ai garanția că ajunge la destinație. Folosim utilaje speciale, manevrate de personal calificat în domeniu și oferim servicii de transport complete, de la A la Z. 

Ești pregătit să începi? Contactează-ne pentru a discuta despre transport utilaje agricole. La Orient Spedition succesul transportului tău este prioritatea noastră!

Ultimele transporturi de utilaje efectuate

TRANSPORT CONCASOR: ITALIA-BULGARIA

concasor

In categoria transporturilor internationale, am inclus un concasor, care a fost transportat pe ruta Italia-Bulgaria 

Colegii din departamentul Agabaritic au stabilit traseul optim, astfel incat utilajul sa ajunga in cel mai scurt timp posibil si in cele mai bune conditii la locul descarcarii. De asemenea, vehiculul a fost ales tinand cont de greutatea si dimensiunile marfii, evitand suprasolicitarea acestuia, precum si generarea de costuri ridicate. Concasorul a masurat 13.12 m x 2.40 m x 3.20 m si a cantarit 29 t.  

TRANSPORT COMBINA RECOLTARE: POLONIA – ROMANIA

recoltare

In plin sezon de recoltare, ORIENT vine in sprijinul agricultorilor, asigurandu-le un transport rapid, avantajos si integru, din punct de vedere al sigurantei echipamentelor transportate.  

Fiind un sector influentat de diversi factori, precum variabile de mediu, este extrem de importanta dispunerea de utilaje si echipamente agricole la momentul potrivit. ORIENT raspunde necesitatilor specifice de transport, oferind solutii logistice care sa permita clientilor accesul rapid la marfurile transportate.  

ORIENT a organizat transferul unei combine de recoltat furaje din Polonia, cu destinatia Romania. Masina a masurat 7.00 m x 3.15 m x 3.85 m si a cantarit 17 t. 

TRANSPORT UTILAJE: ITALIA-ROMANIA

utilaje

ORIENT detine toate resursele necesare pentru a oferi prompt solutii sigure la cele mai complexe solicitari. Echipa noastra gestioneaza constant provocari ce pot surveni din aspecte precum: volumul si greutatea marfurilor, punctele de incarcare/descarcare, timpul de livrare, rigorile unui proiect, autorizatii necesare s.a.  

Astfel, flexibilitatea este cuvantul care descrie cel mai bine activitatea colegilor nostri, fiind mereu pregatiti sa conceapa solutii potrivite pentru diversele nevoi de transport pe care le intampina. 

ORIENT a organizat transportul pentru patru utilaje, pe traseul Melegnano, Italia – Ploiesti, Romania, acestea constand in: 

  • doua excavatoare cu dimensiunile de 11.34 m x 3.28 m x 3.40 m, respectiv 9.10 m x  2.75 m x 3.20 m, fiecare avand greutatea de cca. 36 t. 
  • doi cilindri compactori pentru terasament cu dimensiunile de 6.00 m x 2.30 m x 3.00 m, cantarind fiecare 16.35 t. 

TRANSPORT COMBINA RECOLTARE: POLONIA – ROMANIA

recoltare

In plin sezon de recoltare, ORIENT vine in sprijinul agricultorilor, asigurandu-le un transport rapid, avantajos si integru, din punct de vedere al sigurantei echipamentelor transportate.  

Fiind un sector influentat de diversi factori, precum variabile de mediu, este extrem de importanta dispunerea de utilaje si echipamente agricole la momentul potrivit. ORIENT raspunde necesitatilor specifice de transport, oferind solutii logistice care sa permita clientilor accesul rapid la marfurile transportate.  

ORIENT a organizat transferul unei combine de recoltat furaje din Polonia, cu destinatia Romania. Masina a masurat 7.00 m x 3.15 m x 3.85 m si a cantarit 17 t. 

TRANSPORT DISCURI: GERMANIA – ROMANIA

Discuri

In plin sezon agricol, solicitarile de transport pentru utilaje si echipamente specifice acestui sector se afla pe ordinea de zi a echipei ORIENT. Astfel, marfuri precum: combine agricole, masini de erbicidat autopropulsate, tractoare, remorci de imprastiat ingrasamant, semanatori sau silozuri, fac obiectul unei parti importante din totalul transporturilor organizate.   

ORIENT a transportat doua discuri, fiecare avand dimensiunea de 8 m x 3 m x 2,5 m si greutatea de 10 t. Acestea au parcurs traseul Germania – Romania. 

TRANSPORT UTILAJ SORTARE DESEURI: POLONIA – ROMANIA

utilaj sortare

Interesul pentru un stil de viata sustenabil este tot mai mare, iar gestionarea eficienta a deseurilor are un rol important in acest demers.  

ORIENT a raspuns solicitarii de a transporta un utilaj de sortare a deseurilor cu dimensiunile de 12 m x 2.55 m x 3.85 m si o greutate de 16 t. Marfa a parcurs traseul Polonia – Romania, indeplinind cele mai bune conditii de transport. 

Ca in cazul oricarui transport agabaritic, echipa de profesionisti a avut grija sa analizeze fiecare specificatie tehnica a marfii, astfel incat toate detaliile sa fie cunoscute si atent stabilite.  

PROIECT: TRANSPORT COMPONENTE UTILAJE BUCURESTI – CONSTANTA

Transport componente utilaje

ORIENT a finalizat un proiect de transport pe ruta Bucuresti – Constanta, desfasurat pe parcursul unei saptamani. Acesta a vizat atat efectuarea de transporturi agabaritice de diferite dimensiuni, cat si normale. Obiectul transporturilor a constat in echipamente si utilaje apartinand unei fabrici de masini grele 

Proiectul a insumat un total de 15 transporturi agabaritice si 14 transporturi normale. Echipa Orient s-a mobilizat cu profesionalism, efectuand studii de traseu, obtinand autorizatii speciale si asigurandu-se de manipularea in siguranta a marfurilor.  

Astfel, cele 29 de transporturi s-au finalizat cu succes, marfurile ajungand la destinatie in timp util si in conditii sigure, avand permanent in vedere integritatea acestora.  

ORIENT este un partener de incredere si de drum lung pentru nevoile tale de transport! Contacteaza-ne la numarul de telefon +40 753 093 365 sau prin e-mail: dispecerat@spedorient.com.

TRANSPORT AUTOPROPULSATA: GERMANIA – ROMANIA

autopropulsanta

ORIENT a efectuat un transport intern, care a implicat transferul unei autopropulsate. Punctul de incarcare a fost Germania, urmand ca descarcarea sa aiba loc in Romania. Utilajul a masurat 8.3 m x 3.1 m x 3.55 m si a cantarit 11 t.  

In organizarea unor astfel de transporturi, ORIENT mizeaza atat pe expertiza echipei, cat si pe mijloace de transport adecvate.  

ORIENT pune la dispozitia clientilor servicii complete de transport marfa, atat intern cat si international, echipa urmarind constant oferirea unui suport profesionist pentru toate ariile acoperite: transport rutier, transport agabaritic, transport feroviar, transport maritim si transport aerian. 

TRANSPORT EXCAVATOR BELGIA – ROMANIA

excavator

Transportul agabaritic impune o planificare minutioasa. Orice aspect, la prima vedere minor, care nu este atent stabilit, poate afecta siguranta transportului, termenul de livrare, dar si procesul de incarcare-descarcare a marfurilor. 

Dimensiunea si greutatea marfurilor sunt caracteristici-cheie care influenteaza organizarea si planificarea ulterioara a transportului. De asemenea, stabilirea rutei optime de transport este o alta etapa de care depinde livrarea in cele mai bune conditii si intr-un interval de timp cat mai scurt. Nu in ultimul rand, incarcarea si descarcarea marfurilor sunt operatiuni ce necesita manipulare speciala prin intermediul unor macarale specifice pentru a garanta siguranta si integritatea bunurilor. 

Pentru a oferi o experienta completa, ORIENT pune la dispozitia clientilor astfel de macarale indispensabile in transportul agabaritic. 

Urmand aceste etape, echipa ORIENT a preluat solicitarea de a transporta un excavator pe traseul Belgia – Romania. Utilajul a masurat 9 m x 3.3 m x 3.5 m si a cantarit 32 t. 

TRANSPORT UTILAJE: ROMANIA – AZERBAIDJAN

utilaje

ORIENT a organizat transportul a trei utilaje pe distanta Romania – Azerbaidjan: doua excavatoare si un concasor. Caracteristicile acestora sunt urmatoarele:  

  • Excavator: 10.40 m x 3.19 m x 3.41 m si 36 tone; 
  • Excavator: 10.29 m x 3.00 m x 3.35 m si 28.7 tone; 
  • Concasor: 13.99 m x 4.04 m x 3.80 m si 48.74 tone. 

ORIENT dispune de resursele necesare pentru a oferi prompt solutii de transport viabile si eficiente, care sa intruneasca pe deplin cerintele clientilor. Fie ca este vorba de o marfa singulara, fie de o comanda ce presupune mai multe transporturi sau de un proiect complex, echipa ORIENT se asigura de respectarea standardelor si cerintelor de calitate la nivelul fiecarei etape din proces. 

TRANSPORT AUTOMACARA: GERMANIA – ROMANIA

automacara

ORIENT acopera solicitari de transport pentru toate tipurile de marfuri si catre toate destinatiile, atat nationale cat si internationale.  

Echipa urmareste constant gestionarea eficienta a cererii si ofertei pe piata, astfel incat sa identifice atat transportatorul potrivit pentru nevoia clientului, cat si marfa potrivita pentru cerintele transportatorului.  

ORIENT a organizat transportul pentru o automacara pe traseul Germania – Romania. Utilajul, incarcat pe un trailer, a masurat 11.36 m x 2.50 m x 3.60 m si a cantarit 36 t.  

TRANSPORT COMBINA AGRICOLA: GERMANIA-ROMANIA

combina agricola

Sezonul lucrarilor agricole este in toi, iar solicitarile pentru transportul de utilaje si masini de profil se afla zilnic pe agenda Departamentului Agabaritice.  

ORIENT a transportat o combina agricola pe ruta Germania-Romania. Utilajul a masurat 9.00 m x 3.20 m x 4.00 m si a cantarit 15.5 t. 

O coordonare atenta si resurse logistice corespunzatoare sunt imperative pentru organizarea in siguranta a unui astfel de transport, respectand, totodata, cerintele venite din partea clientilor. 

TRANSPORT UTILAJ AUTOPROPULSAT: FRANTA-ROMANIA

autopropulsata

TRANSPORT EXCAVATOARE: OLANDA – ROMANIA

excavator 1

Siguranta, profesionalismul si experienta fac din ORIENT un partener serios si de incredere pentru transportul de care ai nevoie. De 30 de ani, ORIENT transporta marfuri de toate tipurile si ofera solutii avantajoase si rapide, indiferent de caracteristici (dimensiune, greutate, transporturi speciale etc), cu garantia predarii marfurilor in stare perfecta la destinatie.  

ORIENT a preluat solicitarea de a importa doua excavatoare cu punctul de incarcare in Olanda. Utilajele au avut caracteristici diferite. Unul dintre acestea a masurat 10.90 m x 3.05 m x 3.45 m si a avut o greutate de 31 t, iar cel de-al doilea a avut dimensiunile de 10.50 m x 3.20 m x 3.30 m si o greutate de 29.7 t. 

TRANSPORT IMPRIMANTA INDUSTRIALA: ITALIA – ROMANIA

Transport combina

Serviciile de transport oferite de ORIENT deservesc o gama larga de industrii: de la constructii, energie, automotive, industria farmaceutica, pana la producatori sau comercianti, de toate nivelurile.

Echipa ORIENT pune la dispozitia clientilor toate resursele necesare pentru organizarea cu profesionalism a transporturilor, urmarind constant calitatea si siguranta acestora. ORIENT se prezinta drept un partener de incredere pentru afacerea ta.

ORIENT A TRANSPORTAT O IMPRIMANTA INDUSTRIALA PE RUTA ITALIA – ROMANIA. UTILAJUL AGABARITIC A CANTARIT 42 TONE SI A MASURAT 4,85 X 4,10 X 3,82 M.

TRANSPORT COMBINA AGRICOLA: GERMANIA – ROMANIA

Transport combina agricola

Echipa ORIENT a avut pe ordinea de zi transportul unei combine agricole, incarcata in Germania, cu destinatia Vrancea, Romania. Utilajul a avut dimensiunile de 9.20 x 3.00 x 3.65 m si a cantarit 15 tone.

Marfa a ajuns in punctul de descarcare in timp util si in conditii de siguranta- principalele obiective urmarite.

TRANSPORT SENILATA PENTRU ZAPADA: GERMANIA – ROMANIA

Transport senilata

ORIENT a organizat transportul unei senilate pentru zapada, insotita de un utilaj auxiliar. Acestea au fost incarcate in Germania, pentru a ajunge in statiunea montana Paltinis, Sibiu.

UTILAJELE AU AVUT CARACTERISTICI DIFERITE. SENILATA A MASURAT 5,00 X 3,00 X 3,20 M SI A CANTARIT 7 TONE, IAR CEL DE-AL DOILEA UTILAJ A AVUT DIMENSIUNILE DE 2,50 X 3,00 X 2,60 M SI GREUTATEA DE 1,5 TONE.

TRANSPORT VOLA: GERMANIA – REPUBLICA MOLDOVA

Transport vola Germania %E2%80%93 Republica Moldova
ORIENT se bazeaza pe expertiza unei echipe de profesionisti, care are grija sa conceapa cele mai potrivite solutii pentru a raspunde asteptarilor si cerintelor exprimate de clienti. Compania mizeaza pe orientarea spre relatia cu clientii si oferirea de asistenta particulara in organizarea fiecarui tip de transport.
ORIENT a realizat transportul unei vole pe ruta Germania  Republica Moldova. Utilajul a avut dimensiunile de 9,50 m x 3,00 m x 3,55 m si o greutate de 24 t.

TRANSPORT COMBINA AGRICOLA: DANEMARCA – ROMANIA

combina

Ne aflam in plin sezon agricol, iar solicitarile pentru transportul de masini si utilaje folosite in agricultura sunt la ordinea zilei.

Echipa ORIENT a efectuat transportul unei combine agricole pe traseul Danemarca – Romania. Combina agricola a masurat 12 x 4,1 x 4 m si a avut o greutate de 24 t.

ORIENT pune la dispozitie alternative viabile si rentabile pentru marfurile de dimensiuni mari.

Fie ca este vorba de un transport de marfa intern, fie de un transport de marfa international, ORIENT asigura un sport logistic rapid, sigur si flexibil, raspunzand in mod particular fiecarei nevoi de transport: transport rutier, transport feroviar, transport maritim, transport aerian, transport agabaritic si transport special.

TRANSPORT COMBINA AGRICOLA: FRANTA – REP. MOLDOVA

combina

Tehnologia este principalul aliat cand vine vorba de productivitate si calitate in agricultura, iar solicitarile numeroase de transport international pentru utilaje si masini agricole moderne confirma investitiile care se fac in acest sens.

ORIENT a transportat o combina agricola pe traseul Franta – Rep. Moldova. Dimensiunile au fost: 7,00 x 3,27 (roti incluse) x 3,95 (roti incluse) m, iar hederul a masurat 5 m. Combina a avut o greutate totala de 14 t.

TRANSPORT TRACTOR FORESTIER: FRANTA – ROMANIA

tractor

ORIENT a asigurat transportul pe platforma in cele mai bune conditii pentru un tractor forestier, pe traseul Franta – Romania. Utilajul, cu dimensiunile de 10,50 x 3,00 x 3,85 m si o greutate de 16,50 tone, a fost incarcat pe un trailer cu alveole.

Punctual, ,,cele mai bune conditii” inseamna: suport profesionist, siguranta marfurilor, promptitudine in livrare si costuri rentabile.

TRANSPORT COMBINA AGRICOLA: UNGARIA – ROMANIA

Combina agricola

ORIENT detine o experienta bogata in transportul de bunuri si echipamente agricole in intreaga Europa, oferind servicii de transport rentabile.

Pentru a transporta in deplina siguranta un utilaj agricol greu, ORIENT se bazeaza atat pe expertiza echipei, cat si pe mijloace de transport adecvate.

ORIENT pune la dispozitia clientilor masini (trailere, remorci s.a.) si macarale speciale pentru incarcarea si descarcarea marfurilor, de ultima generatie, care ne ajuta sa transportam utilaje si echipamente agricole de toate tipurile, indiferent de dimensiune, forma si marca.

TRANSPORT TRACTOR CU REMORCA: GERMANIA-ROMANIA

remorca

Interesul pentru echipamente agricole este unul crescut in aceasta perioada a anului, dovada ca pe mainile echipei noastre ajung tot mai multe comenzi de transport utilaje agricole.

Avand o lista generoasa de parteneri, ORIENT transporta o gama larga de echipamente agricole (tractoare, remorci, semanatori, combine agricole, rezervoare s.a.), cu dimensiuni diferite, care sunt livrate intotdeauna in siguranta si intotdeauna la timp.

ORIENT a transportat o remorca din Unseburg, Germania, avand ca destinatie Oravita, Romania. Aceasta a cantarit 16 tone si a masurat 10.5 x 3.0 x 3.44 m.

Echipa noastra de profesionisti este capabila sa faca fata tuturor nevoilor dumneavoastra de transport. Serviciile de transport oferite de ORIENT au fost create si adaptate pentru a raspunde tuturor provocarilor legate de transferul fiecarei categorii de marfa in parte.

TRANSPORT BULDOEXCAVATOR: ROMANIA – ITALIA

buldoexcavator

Sub o atenta coordonare din partea echipei ORIENT, un buldoexcavator, impreuna cu un miniexcavator si un incarcator frontal, au fost transportate pe ruta Romania – Italia.

Dimensiunile si greutatea utilajelor au fost:

  • buldoexcavator- 560 x 210 x 330 cm, 7.4 tone
  • miniexcavator- 615 x 230 x 278 cm, 8.3 tone
  • incarcator frontal- 353 x 165 x 200 cm, 3.79 tone.

Pornind de la o planificare riguroasa, transportul s-a desfasurat conform exigentelor tuturor partilor implicate, respectandu-se intocmai timpii de livrare.

TRANSPORT COMBINA AGRICOLA: GERMANIA – ROMANIA

combina

Solicitarile pentru echipa de la Agabaritice au numarat si transportul unei combine agricole cu urmatoarele specificatii: corp principal de 15.3 tone, cu dimensiunile de 800 x 370 x 400 cm, heder: 4 tone, 680 x 245 x 240 cm si carucior demontat.

Combina agricola a parcurs traseul Germania – Romania, deplasarea fiind una rapida si cu siguranta garantata a utilajului.

„Responsabilitate” este cuvantul de ordine cand vine vorba de integritatea bunurilor transportate. Orient asigura marfurile prin acoperirea politelor de asigurare.

EXTERN: EXCAVATOR ROMANIA – OLANDA

excavator

In transportul echipamentelor grele se urmareste atat crearea unor conditii optime din punct de vedere al timpului si al resurselor financiare angajate, cat si respectarea aspectelor legale specifice acestui domeniu.

Experienta are un rol extrem de important, cand vine vorba de a prevedea sau, odata intervenite, de a depasi blocaje logistice.

ORIENT a transportat un excavator pe ruta Romania – Olanda. Utilajul de 34 tone a avut urmatoarele dimensiuni: 11 m x 3,34 m x 3,34 m.

Transmite-ne solicitarea ta la numarul de telefon +40 753 093 365 sau prin e-mail,  si  iti vom raspunde cu o varianta de transport sigura, flexibila si rapida.

TRANSPORT SORTATOR: POLONIA – ROMANIA

Transport sortator

La categoria utilajelor grele, ORIENT adauga transferul unui sortator din Polonia in Romania.

Avand dimensiuni considerabile, 13.5 x 2.75 x 3.9 m, si o greutate de 22 tone, suportul logistic necesar transportului unui astfel de utilaj impune expertiza, precizie si siguranta.

Echipa noastra nu face rabat de la acest mix, fapt pentru care ORIENT a ajuns sa fie recunoscuta in Europa drept una dintre cele mai competente companii, in sectorul transporturilor agabaritice.

TRANSPORT INCARCATOR FRONTAL: GERMANIA – ROMANIA

Incarcator frontal

Orient a facilitat transportul unui incarcator frontal pe distanta Germania – Romania.

Aflati intr-o permanenta legatura atat cu transportatorul, cat si cu clientul care ne-a solicitat serviciile, echipa Orient a bifat fiecare procedura de care depinde succesul unui transport. Astfel, expeditia nu se putea finaliza decat conform asteptarilor.

Incarcatorul frontal a avut ca dimensiuni: 8 x 2,95 x 3,6 m, iar greutatea a fost de 22,5 tone. Pe langa acesta, transportul a inclus si cateva accesorii- 2 cupe cu urmatoarele caracteristici: 3,3 x 1,37 x 1,9 m si 3,175 tone, respectiv 3,16 x 1,5 x 1,5 m si 2,0 tone.

TRANSPORT EXCAVATOR: GERMANIA – ROMANIA

Excavator

Sub atenta monitorizare a echipei, un excavator pe senile, incarcat in Stemwede-Germania, a ajuns la destinatia sa din Mehedinti-Romania, conform graficului, intreaga operatiune finalizandu-se cu succes. Excavatorul masoara 9700 x 2990 x 2990 mm si are o greutate de 22000 kg.
Excavatoarele pe senile sunt utilizate cu precadere in lucrarile de pe terenuri inaccesibile vehiculelor cu roti si prezinta o functionalitate diversa.

INTERN: TRANSPORT FOREZA BUZAU – ORADEA

foreza Buzau %E2%80%93 Oradea

Transportul agabaritic este probabil unul dintre cele mai dificile si complexe servicii din domeniul logisticii si este organizat de companii specializate.

Obiectul unui transport agabaritic difera ca si caracteristici, prezentand provocari si oportunitati unice, motiv pentru care este necesara o planificare particulara a transportului: de la alegerea vehiculului, a celui mai convenabil traseu si pana la obtinerea avizelor speciale si  asigurarea masinilor de escorta autorizate pentru transferul marfurilor agabaritice.

O astfel de planificare riguroasa s-a aflat in spatele transportului unei foreze cu dimensiunile de 14.40 x 3.0 x 3.45 m, avand o greutate de 55 tone. Foreza a fost incarcata in Buzau, destinatia finala fiind Oradea.

AUSTRIA – ROMANIA:TRANSPORT EXTERN

Transport extern vola

Utilajele si echipamentele de constructie se afla constant pe ordinea de zi a colegilor nostri. Agenda zilnica nu se limiteaza, insa, la acestea, ci ne mandrim cu una extrem de diversificata: de la gel dezinfectant la casute mobile, de la locomotive si vagoane de tramvai la elicoptere si avioane, de la microbuze electrice la masini de pompieri, de la camioane la yacht-uri, de la utilaje agricole la tablete, iar lista poate continua.

De curand, echipa Orient a asigurat transportul unei vole, in cele mai bune conditii. Incarcata in Austria, cu destinatia Romania, vola masoara  870 x 295 x 358cm si atinge o greutate de 26,1 tone.

Atunci cand ne asumam o solicitare, suntem siguri ca ne putem baza pe disponibilitatea si seriozitatea colaboratorilor nostri. Transmite-ne nevoia ta de transport prin telefon: +40 753 093 365 sau pe adresa de e-mail: dispecerat@spedorient.com.

AGABARITICE: TRANSPORT MACARA POLONIA-ROMAIA

Transport macara Polonia Romaia

Utilajele de ridicat sunt elemente esentiale pentru orice santier, iar clientul nostru a dorit sa se asigure, prin achizitia unei astfel de masini, ca lucrarile pe care le va efectua se vor face cu cele mai bune resurse in dotare.

In acelasi mod a procedat si echipa Orient, care a asigurat bunul mers al transportului unei macarale, pe ruta Polonia – Romania. Desi fotografiile prezentate si modelul macaralei te duc usor cu gandul la un utilaj de jucarie in miniatura, aceasta atinge proportii la un nivel inalt: 1136 x 268 x 365 cm, 41 tone.

Esti in cautarea unei solutii particulare de transport? Orient pune in joc toate resursele pentru a oferi versiunea cea mai potrivita nevoii tale.

TRANSPORT COMBINA DE RECOLTAT STRUGURI: FRANTA-ROMANIA

Transport combina de recoltat struguri

Toamna se numara …  strugurii.

De curand, Orient a transportat o combina de recoltat struguri. Aceasta permite ca procesul sa se desfasoare in conditii de eficienta, un avantaj fiind zero pierderi de recolta.

Incarcata in tara cu reputatia de cel mai mare producator de vinuri,  Franta, utilajul a ajuns in Romania, conform detaliilor organizatorice atent stabilite de echipa noastra. Combina de recoltat struguri, cu dimensiunile de 620 x 300 x 378 cm, cantarind 11 tone, a tranzitat 5 tari (circa 2800 km) pe parcursul a 6 zile.

Cu o prezenta pe piata de mai bine de doua decenii, Orient isi ghideaza activitatea dupa premisa de a reprezenta pentru clienti cea mai buna sursa de servicii logistice si de transport profesioniste.

TRANSPORT CAMION POLONIA ROMÂNIA

Transport camion Polonia Romania

MAN TGS este un camion de distribuție pe distanțe lungi și produs de producătorul german MAN din 2007. A fost desemnat camionul anului în 2006. Motoarele variază de la 150 la 250 CP, iar tehnologia de acționare și protecția mediului au fost mult îmbunătățite prin recircularea inovatoare a gazelor de eșapament și prin sistemul de injecție cu rampă comună.
Camioanele sunt construite pentru transporturi de tonaj greu și sunt economice și extrem de fiabile.

TGS este potrivit pentru lucrări pe șantierele de construcție și pentru transportul pe distanțe scurte, deoarece acestea au cea mai bună tracțiune pentru orice tip de sol.
A fost comercializat în Europa, Africa și Asia din 2007 și în America Latină din 2011.
Zilele trecute echipa Orient a realizat transportul internațional al unui camion Man TGS cu dimensiunile de 8.7 m, 2.5 m, 3.3 m, și cu o greutate de 15 tone.
Punctul de pornire a fost Polonia iar punctul de descărcare România. Au fost parcurcurși aproximativ 1200 km în 3 zile tranzitându-se 4 țări.

Pentru realizarea acestui transport am utilizat o platformă normală.
Atât încărcarea cât și descărcarea s-au desfășurat la sol, cu ajutorul rampelor.
Acestei operațiuni i-am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.
Ne bucurăm că am îndeplinit cu succes și de această dată cerințele clienților noștri.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și așteptăm noi provocări din partea dumneavoastră!

TRANSPORT EXCAVATOR OLANDA ROMÂNIA

Transport excavator Olanda Romania

Primul excavator hidraulic L 300 din Europa l-a prezentat Hans Liebherr în anul 1953. Acest utilaj a fost o senzație în industrie și a uimit lumea ingineriei. A impresionat nu doar prin greutatea scăzută și implementarea tehnologiei hidraulice într-un excacvator, ci și prin forța efectivă de rupere. Producția în serie a acestui utilaj puternic a început în 1954.
În cursul acestei săptămâni, compania ORIENT a avut parte de o nouă provocare. Un excavator de 39 de tone și cu dimensiunile de 10.9×3.55×3.60 m a fost transport în siguranță și în timp util.
Transportul agabaritic s-a realizat cu încărcarea în Olanda și descărcare în România. În decurs de 6 zile s-au parcurs aproximativ 2250 km tranzitându-se 5 țări. Deși distanţa parcursă a fost una relativ mare, transportul a fost efectuat în condiţii de maximă siguranţă, fără pierderi pentru clientul nostru.
Utilajul a fost transportat pe un trailer cu 6 axe. Încărcarea și descărcarea excavatorului s-au efectuat de la sol, cu ajutorul rampelor.
Transportul a beneficiat de poliță individuală de asigurare pentru un plus de siguranță.
Firma ORIENT efectuează servicii de transport utilaje de mari dimensiuni, fiind una dintre singurele companii din România acreditată să efectueze transport agabaritic de marfă în toate țările Uniunii Europene.
Așteptăm oferte la numărul de telefon +40 (753) 093 365 sau scrieți-ne pe mail: dispecerat@spedorient.com

TRANSPORT COMBINĂ CLAAS TUCANO 470 FRANȚA-ROMÂNIA

Transport combina Claas Tucano 470 Franta Romania

Săptămâna aceasta echipa Orient a avut parte de o nouă provocare. O combină agricolă de 13 tone și cu dimensiunile de 850×350(300 fără roți)x395(365 fără roți)+ heder 6 metri a fost transportată în siguranța și în timp util.
Combina agricolă era marca Claas Tucano 470 și a avut nevoie de autorizații speciale pentru înălțime și lățime pentru a fi transportată.
Combina agricolă este o mașină complexă utilizată la recoltarea grâului, orzului, ovăzului și altor cereale.
Transportul s-a efectuat din Franța, cu descărcare în România. Atât încărcarea cât și descărcarea combinei s-au realizat la sol. Au fost parcurși aproximativ 2300 km în 6 zile, tranzitându-se 5 țări.
Transportul s-a realizat cu ajutorul unui trailer cu extensii laterale până la 300 cm lățime.
Pentru ca operațiunea să se efectueze în cea mai mare siguranță am întocmit polița individuală de asigurare.

TRANSPORT GRAPĂ CU DISCURI TERRADISC POTTINGER 1001 T

Transport grapa cu discuri Terradisc Pottinger 1001 T

Grapa cu discuri scurtă TERRADISC de la Pöttinger asigură prelucrarea superficială a solului, cu un randament ridicat. Utilajul este foarte versatil, putând fi folosit chiar și pentru pregătirea patului de însămânţare. Prelucrarea poate fi realizată la adâncimi de lucru de la 3 până la 12 cm. Grapa cu discuri scurtă s-a impus rapid în agricultura modernă datorită faptului că ajută la accelerarea procesului de descompunere a solului.

Astăzi, Compania Orient a onorat cu succes o comandă de transport deosebită, cea a unei grape cu discuri Terradisc Pöttinger 1001 T de 10 tone și cu dimensiunile 10x3x4 m.
Utilajul s-a transportat pe un trailer cu 4 axe.

Încărcarea și descărcarea s-au realizat cu ajutorul rampelor.
Pentru acest transport au fost necesare autorizații speciale pentru lățime și înâlțime, ruta fiind una scurtă.
Acestei operațiuni am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.

TRANSPORT TRACTOR CASE QUADTRAC 620

Transport Tractor Case Quadtrac 620

Tractoarele din seria Quadtrac impun noi standarde de productivitate, fiabilitate şi confort, depăşind cu mult chiar şi aşteptările celor mai exigenţi fermieri profesionişti.
Tractorul Quadtrac 620 stabilește noi etaloane de productivitate la lucrul pe câmp, fiind în prezent cel mai puternic tractor din lume aflat în producţia de serie. Cu o putere nominală de 628 CP, motorul acestui utilaj poate furniza la nevoie chiar şi 692 CP.

Recent, compania Orient a avut onoarea de a transporta un tractor Case Quadtrac 620 de 27 de tone și cu dimensiunile de 8.5 x 3.2x 3.8 m.
Pentru realizarea acestui transport am utilizat un trailer cu 4 axe.
Atât încărcarea cât și descărcarea s-a desfășurat la sol.

Pentru acest transport au fost necesare autorizații speciale pentru lățime și înâlțime, ruta fiind una scurtă.
Transportul s-a realizat în condiții de siguranță și la timp, astfel încât tractorul a ajuns în stare perfectă la destinație.
Acestui transport i-am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.

TRANSPORT COMBINĂ AGRICOLĂ GERMANIA ROMÂNIA

transport combina agricola Germania Romania

Zilele trecute, echipa ORIENT a avut parte de o nouă provocare. O combină Case 9230 de 15.1 tone și cu dimensiunile de 1020x360x397 cm a fost transportată în siguranță și în timp util.

Combina agricolă este o mașină complexă utilizată la recoltarea grâului, orzului, ovăzului și altor cereale.

Transportul agabaritic s-a realizat cu încărcarea în Germania și descărcarea în România.

Operațiunea s-a desfășurat în decurs de 4 zile, parcurgându-se aproximativ 1780 km.

Utilajul a fost transportat pe un trailer tip low bed. Încărcarea și descărcarea combinei s-au efectuat de la sol, cu ajutorul rampelor.

Transportul a beneficiat de poliță individuală de asigurare pentru un plus de siguranță.

Firma Orient efectuează servicii de transport utilaje de mari dimensiuni, fiind una dintre puținele companii din România acreditată să efectueze transport agabaritic de marfă în toate țările Uniunii Europene.

Nu ezitați să ne contactați pentru toate tipurile de transport: rutier, maritim containerizat sau bulk, feroviar, agabaritic si aerian.

TRANSPORT EXCAVATOR OLANDA ROMÂNIA

transport excavator Olanda Romania

Compania ORIENT a acumulat o experiență vastă în domeniul transportului agabaritic de utilaje agricole (combine agricole, tractoare, etc.), transport utilaje pentru constructii (excavatoare, concasoare, vole, macarale, foreze, etc.), piloni de beton, rezervoare combustibil, transformatoare, generatoare, silozuri, instalatii eoliene, structuri metalice, motoare etc.

Astăzi am onorat cu succes o comandă de transport deosebită, cea a unui excavator de 35.100 kg și cu dimensiunile de 11.30×3.00×3.500 m.

Transportul a fost unul internațional și s-a desfășurat din OLANDA cu descărcare în România, fiind parcurși aproximativ 2300 km în 7 zile.

Operațiunea s-a efectuat cu ajutorul unui trailer cu 4 axe, iar încărcarea și descărcarea s-au realizat cu ajutorul rampelor.

Acestui transport i-am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.

TRANSPORT UTILAJ PENTRU DIRIJAREA AVIOANELOR

transport utilaj 1

Pe zi ce trece, echipa ORIENT are parte de noi provocări în ceea ce privește transporturile de mărfuri interne și internaționale. Astfel, compania a acumulat o experiență vastă în domeniul transportului internațional.

Zilele trecute echipa ORIENT a organizat un transport al unui utilaj pentru dirijarea avioanelor cu dimensiunile de 620x240x221 cm și o greutate de 28100 kg.

Transportul internațional s-a desfășurat din FRANŢA până în GRECIA tranzitându-se 7 țări. Utilajul a fost transportat pe un trailer cu 3 axe. Încărcarea și descărcarea s-au efectuat cu ajutorul rampelor.

AU FOST PARCURȘI APROXIMATIV 2500 KM TIMP DE 10 ZILE.

Acestei operațiuni i-am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.

Așteptăm oferte la numărul de telefon ‭+40 (753) 093 365‬ sau scrieți-ne pe mail: dispecerat@spedorient.com

TRANSPORT INTERNAŢIONAL FOREZĂ OLANDA SERBIA

Transport foreza Olanda Serbia 2019

Compania ORIENT a acumulat o experiență vastă în domeniul transportului agabaritic de utilaje agricole (combine agricole, tractoare, etc.), transport utilaje pentru constructii (excavatoare, concasoare, vole, macarale, foreze, etc.), piloni de betonrezervoare combustibiltransformatoaregeneratoaresilozuriinstalatii eolienestructuri metalicemotoare etc.

Astăzi am onorat cu succes o comandă de transport deosebită, cea a unei foreze de 76 de tone și cu dimensiunile de 17,74/3.36/3.39 m.

Transportul a fost unul internațional și s-a desfășurat din OLANDA cu descărcare în SERBIA, fiind parcurși aproximativ 2000 km în 7-8 zile.

Operațiunea s-a efectuat cu ajutorul unui trailer cu 8 axe, iar încărcarea și descărcarea s-au realizat cu macaraua.

Pentru acest transport au fost necesare autorizații și escorte pentru lungime și greutate. Pe unele porțiuni din traseu s-a circulat doar noaptea.

Acestui transport i-am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.

Ne bucurăm că am îndeplinit cu succes și de această dată cerințele clienților noștri.

TRANSPORT COMBINĂ AGRICOLĂ LOMBARDIA CONSTANȚA

transport combina agricola Lombardia Constanta

Zilele trecute, echipa ORIENT a avut parte de o nouă provocare. O combină New Holland de 10,5 tone și cu dimensiunile de 7.7 x 3.06 x 3.60 m (cu roti) + un heder + un cărucior au fost transportate în siguranță și în timp util.

Transportul agabaritic s-a realizat cu încărcarea în OlmenetaLombardia și descărcarea în Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.

Operațiunea s-a desfășurat în decurs de 5 zile, parcurgându-se aproximativ 2000 km.
Utilajul a fost transportat pe un trailer tip low bed. Încărcarea și descărcarea combinei s-au efectuat de la sol, cu ajutorul rampelor.

Transportul a beneficiat de poliță individuală de asigurare pentru un plus de siguranță.

TRANSPORT CONCASOR IRLANDA ROMÂNIA

Transport concasor Irlanda Romania

Recent compania ORIENT a avut plăcerea de a realiza un transport agabaritic special, cel al unui concasor.

Concasorul este o mașină special proiectată pentru a sfărâma materialele dure și semidure (minereuri, cărbuni, piatră) în componente mai mici. În general este folosit pentru a produce piatră concasată în scopul folosirii acesteia în construcții.

UTILAJUL TRANSPORTAT A AVUT O GREUTATE DE 20.70 TONE CU DIMENSIUNILE DE 1920*260*360 CM.

Operațiunea s-a desfășurat cu încărcare în Irlanda de Nord și cu descărcare în România. Au fost parcurși aproximativ 3600 de km în 7 zile și au fost necesare autorizații pentru lungime.

Transportul a fost efectuat cu un trailer de 8 axe iar încărcarea și descărcarea s-au efectuat cu macaraua.

Cu toate că toată această operațiune a fost una grea din cauza gabaritului și a formei, echipa ORIENT a reușit să livreze în siguranță.

Acestui transport i-am acordat o atenție sporită, cum de altfel, procedăm cu toate operațiunile pe care le efectuăm.

Pentru ca operațiunea să se efectueze în cea mai mare siguranță am întocmit polița individuală de asigurare.

TRANSPORT EXCAVATOR GERMANIA MOLDOVA

Transport excavator Germania Moldova

În cursul acestei săptămâni, compania ORIENT a avut plăcerea de a efectua transportul unui excavator.

Transportul agabaritic s-a realizat cu încărcarea în Germania și descărcarea în Moldova. În 6 zile s-au parcurs aproximativ 2250 km tranzitându-se 5 țări. Deși distanţa parcursă a fost una relativ mare, transportul a fost efectuat în condiţii de maximă siguranţă, fără pierderi pentru clientul nostru.

EXCAVATORUL TRANSPORTAT ERA MARCA VOLVO CU DIMENSIUNILE 1060X300X300 CM, AVÂND O GREUTATEA DE 22.5 TONE.

Utilajul a fost transportat pe un trailer cu 3 axe. Încărcarea și descărcarea excavatorului s-au efectuat de la sol, cu ajutorul rampelor.

Transportul a beneficiat de poliță individuală de asigurare pentru un plus de siguranță.

TRANSPORT TRACTOR AGRICOL ANGLIA ROMÂNIA

transport tractor anglia romania

Primul tractor fabricat din lume s-a numit ”Waterloo Boy” și a fost produs de John Deere în anul 1918. “Waterloo Boy” era un tractor simplu, robust și foarte ieftin de construit.

În următorii 29 de ani, dealerii John Deere au vândut tractoare în valoare de peste 161.000 de dolari. Important de precizat este faptul că astăzi, la Waterloo, Iowa, compania John Deere deține o fabrică unde se produc tractoarele din seria mare: 7R, 8R, 9R, RT și 9RX.

Recent, compania ORIENT a avut onoarea de a transporta un tractor și un pulverizator pe ruta AngliaRomânia.

TRACTORUL DE 14,8 TONE A AVUT DIMENSIUNILE DE 650X290X330 CM, IAR PULVERIZATORUL A AVUT 4,8 TONE CU ROȚILE JOS 670X290X330 CM.

Operațiunea s-a desfășurat în decurs de 7 zile, parcurgându-se aproximativ 2.400 km.

Pentru realizarea acestui transport am utilizat un trailer cu 3 axe.
Atât încărcarea cât și descărcarea s-a desfășurat la sol.
Acestui transport am acordat o atenție sporită, cum de altfel, procedăm cu toate operațiunile pe care le efectuăm.

Transportul a beneficiat de poliță individuală de asigurare pentru un plus de siguranță.

TRANSPORT COMBINĂ AGRICOLĂ ANGLIA ROMÂNIA

Transport combina agricola Anglia Romania

Săptămâna aceasta echipa ORIENT a avut parte de o nouă provocare. O combină agricolă de 15 tone cu dimensiunile de 988*328*381 cm a fost transportată în siguranța și în timp util.

Combina agricolă era marca CLAAS MEGA 208 și a avut nevoie de autorizații speciale pentru înălțime și lățime pentru a fi transportată.

Combina agricolă este o mașină complexă utilizată la recoltarea grâului, orzului, ovăzului și altor cereale.

Transportul s-a efectuat din Anglia, Weston cu descărcarea în România, Suceava. Atât încărcarea cât și descărcarea combinei s-au realizat la sol. Au fost parcurși aproximativ 2700 km în 8 zile, iar pe anumite porțiuni au fost necesare mașini de escort.

În unele țări deplasarea s-a făcut doar noaptea pentru a nu îngreuna traficul.

Transportul s-a realizat cu ajutorul unui trailer cu 3 axe.

Acestei operațiuni am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.

TRANSPORT AGABARITIC CONCASOR

transport agabaritic concasor

Săptămâna trecută compania ORIENT a realizat un transport agabaritic deosebit, al unui concasor.
Concasorul este o mașină special proiectată pentru a sfărâma materialele dure și semidure (minereuri, cărbuni, piatră) în componente mai mici. În general este folosit pentru a produce piatră concasată în scopul folosirii acesteia în construcții.
Concasorul transportat a fost marca MFL 107.5 cu greutatea 59,5 tone şi cu dimensiunile de:  17,1 m lungime, 3 m lăţime şi 4 m înălţime.
Concasorul de aproape 60 tone a ajuns la destinație în siguranță și în timp util.
Transportul a fost efectuat cu un trailer de tip lowbed, iar încărcarea și descărcarea s-au efectuat la sol.
Cu toate că toată această operațiune a fost una grea din cauza gabaritului și a formei, echipa ORIENT a reușit să livreze în siguranță.
Acestui transport i-am acordat o atenție sporită, cum de altfel, procedăm cu toate operațiunile pe care le efectuăm.
Pentru ca operațiunea să se efectueze în cea mai mare siguranță am întocmit polița individuală de asigurare.

TRANSPORT COMBINĂ AGRICOLĂ SUEDIA – ROMÂNIA

Transport combina agricola Suedia Romania

În cursul acestei săptămâni, Compania Orient a avut plăcerea de a efectua un transport agabaritic al unei combine.

Combina agricolă este o mașină complexă utilizată la recoltarea grâului, orzului, ovăzului și altor cereale. Numele acesteia provine de la multitudinea de operații pe care le poate efectua: secerare, treierare, separare a boabelor de paie și pleavă și colectare a acestora în buncăre.

Transportul agabaritic s-a efectuat din Suedia până în România. Combina a fost transportată pe un trailer cu 5 axe. Încărcarea și descărcarea combinei s-au efectuat de la sol. După încărcare, roțile au fost demontate din cauza lățimii foarte mari.

Au fost parcurși aproximativ 2700 km timp de 6 zile. Deși distanţa parcursă a fost una relativ mare, transportul a fost efectuat în condiţii de maximă siguranţă, fără pierderi pentru clientul nostru.

Combina agricolă transportată era marca Case Tucano 430 cu dimensiunile 900*310*360 cm având greutatea de 12 tone.

În unele tări deplasarea s-a făcut doar noaptea pentru a nu îngreuna traficul.

Acestei operațiuni am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.

Firma noastră efectuează servicii de transport utilaje agricole de mari dimensiuni, fiind una dintre singurele companii din România acreditată să efectueze transport agabaritic de marfă în toate țările Uniunii Europene.

TRANSPORT FOREZA ROMANIA

transport foreza

Zilele trecute am organizat transportul unei foreze pe teritoriul Romaniei. Desi ruta nu este una iesita din comun, totusi dimensiunile acestui utilaj au facut ca transportul sa devina unul deosebit.

Dimensiuni foreza:

  • Lungime: 22.08 m;
  • Latime: 3.49 m;
  • Inaltime: 3.95 m;
  • Greutate: 63.5 tone

In ciuda faptului ca au fost parcursi putini kilometri, au fost necesare masini de insotire pe intregul parcurs al itinerariului.

Ca de fiecare data, pentru a elimina orice risc, am intocmit polita individuala de asigurare.

TRANSPORT EXCAVATOR VOLVO EC240 DIN GERMANIA IN ROMANIA

transport agabaritic pe platforma excavator Volvo Germania Romania

Recent am efectuat un transport al unui Excavator Volvo EC240 din Germania in Romania.

DIMENSIUNI UTILAJ:

  • Lungime: 10.2 m;
  • Latime : 3 m;
  • Inaltime: 3.22m;
  • Greutate : 25.2 t.

Pentru realizarea acestui transport au fost tranzitate 4 tari in decurs de trei zile si au fost efectuati aproximativ 1750 km.

Pentru ca transportul sa se efectueze in cea mai mare siguranta am intocmit polita individuala de asigurare.

TRANSPORT COMPONENTE MACARA MULTIDOCKER OLANDA – ROMANIA

Transport componente macara Multidocker Olanda Romania

Un transport deosebit a fost cel al unei macarale multidocker. Acest tip de macara este de mari dimensiuni si este utilizata in porturi. Datorita dimensiunilor mari ale utilajului, acesta a fost dezansamblat si transportat pe componente.

Pentru acest transport s-au efectuat circa 2500 km, iar timpul de tranzit a fost 5 zile. Punctul de incarcare a fost Olanda, iar descarcarea s-a efectuat in Romania.

Au fost necesare o platforma extensibila cu brate de 15 m lungime, un trailer cu 3.8 m latime si o greutate de 28 t si o platforma cu 3.5 m latime.

Pentru ca transportul sa se efectueze in cea mai mare siguranta am intocmit polita individuala de asigurare.

 

TRANSPORT FOREZA BAUER BELGIA – ROMANIA

Transport Foreza

Un transport deosebit a fost cel al unei foreze Bauer din Belgia in Romania. Au fost efectuati aproximativ 2350 km in 5 zile, transportul efectuandu-se fara probleme. Atat incarcarea, cat si descarcarea utilajului s-au efectuat la sol, pe roti.

Dimensiuni foreza:

  • Lungime: 22.03 m;
  • Latime: 3.4 m;
  • Inaltime: 3.6 m;
  • Greutate: 67 tone.

Datorita dimensiunilor considerabile avute de utilaj, pe intreg traseul, transportul a necesitat escorta. Fiind un transport de mare tonaj, am utilizat un trailer tip gondola.

Pretul unei astfel de foreze este foarte mare, de aceea, pentru a minimiza riscurile, am intocmit polita individuala de asigurare.

TRANSPORT DUMPERE SPANIA – REPUBLICA MOLDOVA

Transport Dumpere Spania Republica Moldova

Recent, am avut o comandă de transport specială, două dumpere din Spania, la graniţă cu Portugalia până în Republica Moldova. Dumperul este un autovehicul ce are o construcţie specială pentru a putea transporta pământ, materiale de construcţie vrac pe distanţe scurte.

Dimensiuni Dumper:

  • Lungime: 10.4 m;
  • Lăţime: 3.05 m;
  • Inălţime: 3.46 m;
  • Greutate: 21.56 t.

Încarcarea şi descarcărea dumper-elor s-au efectuat pe roţi. Pentru acest transport am utilizat un trailer cu 4 axe. Au fost 4000 km ce au fost realizaţi în două saptamani şi 7 ţări tranzitate. Camioanele încărcate au avut nevoie de escortă pentru tranzitarea Austriei.

Am intocmit poliță individuală de asigurare pentru a exclude eventuale pierderi ce ar putea fi suferite de clientul nostru.

TRANSPORT COMBINĂ AGRICOLĂ CASE GERMANIA – ROMANIA

Transport combina CASE

Am avut ocazia să onorăm un transport excepțional al unei combine CASE 8010 din Germania până în România. Acest tip de combină este utilizat pentru recoltarea de păioase. Dimensiunile utilajului sunt mari și datorită rezervorului de depozitare a cerealelor, având o capacitate de 7200 l .

Dimensiuni Combină:

  • Lungime 9.30 m;
  • Lățime 3.80 m cu roti si 3.20 m fara roti;
  • Înălțime 3.70 m;
  • Greutate 19 tone.

Încărcarea și descărcarea combinei s-au efectuat de la sol. După încărcare, roțile au fost demontate datorită lățimii foarte mari. Am utilizat un trailer tip gondolă datorită dimensiunilor excepționale ale încărcăturii. Pe lângă utilajul în sine, am avut de încărcat și heder-ul (masa) combinei.

Întregul traseu a fost efectuat în 5 zile. Datorită faptului că acest transport a fost deosebit, camionul a fost însoțit de escortă în cele 4 țări tranzitate.

La fel ca pentru fiecare transport in parte, am întocmit polița generală de asigurare pentru un transport 100% sigur și fără pierderi pentru clientul nostru.

TRANSPORT COMBINA CLASS GERMANIA – ROMANIA

Transport Combina Class Germania Romania 1

Compania noastra a avut de onorat o noua comanda ce a constat in transportul unei combine agricole CLASS de mari dimensiuni, cu o valoare materiala de 115.000 euro. Punctul de incarcare a fost in Germania (München), urmand ca utilajul sa fie descarcat in Romania (Buzau). Combina CLASS Tucano 430 este utilizata pentru recoltarea cerealelor, acest model avand un buncar marit pentru depozitare si se pliaza oricarui tip de inclinare a terenului.

Dimensiunile combinei CLASS Tucano 430 sunt:

  • Lungime 8.70 m;
  • Latime 3.30 m cu roti, 3.00 m fara roti;
  • Intaltime 4.00 m cu roti, 3.65 m fara roti;
  • Heder cu carucior 6.50 m;
  • Greutate 14 tone.

Fiind un convoi exceptional, transportul se efectueaza pe rute speciale, in unele cazuri deplasarea se face doar noaptea pentru ca traficul sa nu sufere modificari.

Nu a fost nevoie de macara, incarcarea s-a realizat de la sol, dupa care s-au dezasamblat rotile. La descarcare se vor asambla rotile, urmand ca utilajul sa fie descarcat la sol.

Datorita valorii utilajului, am intocmit polita generala de asigurare CMR in valoare de 600.000 de euro pentru a fi siguri ca nu vor exista pierderi pentru client.

TRANSPORT UTILAJ AGABARITIC JOHN DEERE JS9010 POLONIA – ROMANIA

Transport agabaritic utilaj john deere

Compania ORIENT a desfasurat un transport agabaritic al unui utilaj agricol de marca John Deere modelul JS9010 pe ruta Polonia – Romania.

Combina John Deere avea dimensiunile urmatoare: L – 6,86m x l – 3,10 x h – 3,50 – 15,7 tone. (dimensiuni fara roti). Mijlocul de transport folosit a fost un trailer tip gondola.

TRANSPORT UTILAJ AGABARITIC WR2400 FRANTA – ROMANIA

Transport Utilaj Agabaritic WR2400

Compania ORIENT a efectuat un transport agabaritic al unui utilaj WR2400, cu dimensiunile 8 x 3 x 3, avand greutatea de 25.6 tone.

Transportul a fost unul international si s-a desfasurat din Franta cu descarcare in Romania. Utilajul a fost incarcat la trailer cu rampe cu autorizatii corespunzatoare pentru greutate si latime.

TRANSPORT UTILAJ GERMANIA – ROMANIA

IMG 20170404 WA0002.jpg

Oricand si de oriunde, intotdeauna facem fata oricarei provocari. Compania Orient a efectuat un transport agabaritic al unui utilaj de tip TEREX TA40 din Germania pana in Romania.

Utilajul transportat era un Dumper de 35 de tone ce avea o latime de 3,4 metri si o inaltime de 3,9 metri. Transportul a fost efectuat cu succes, fiindca profesionistii nu se impiedica niciodata de un Dumper.

TRANSPORT AGABARITIC UTILAJ FRANTA – REPUBLICA MOLDOVA

transport agabaritic combina

Compania Orient a desfasurat un transport agabaritic recent ce a implicat incarcarea unui utilaj din Franta 31250 Revel, iar descarcarea a fost realizata in Republica Moldova, Raionul Anenii Noi.

Utilajul ce a fost transportat era o combina agricola Massey Ferguson 7256, avand dimensiunile 8.5 x 3.07 x 3.55 + heder 6m.

Incarcarea s-a efectuat la rampa, iar mijlocul de transport utilizat a fost un trailer extensibil si extensii pe laterala.

A fost necesar un motostivuitor pentru manipulare roti si heder.

TRANSPORT AGABARITIC UTILAJ CEHIA – ROMANIA

Cehia Targoviste.jpg

Compania Orient a desfasurat in cursul acestui an transportul agabaritic a unui utilaj din Cehia pana in Romania.

Dimensiunile utilajului au fost de 16 x 28 x 3 metri – 18.7 tone

Transportul s-a desfasurat pe ruta Cehia – Slovacia – Ungaria – Romania – Targoviste.

TRANSPORT AGABARITIC COMBINA AGRICOLA DANEMARCA – BUCURESTI

Combina Case Axia Flow 9010 1

Transport Agabaritic Combină Agricolă

Compania Orient a efectuat un transport agabaritic a unei combine agricole în cursul lunii mai 2016. Transportul agabaritic s-a efectuat din Danemarca până în Bucureşti. Ruta tranzitată a fost Danemarca – Germania – Slovacia – Ungaria – Bucureşti (România) fiind parcurşi aproape 2500 de kilometri în timpul acestui transport şi au fost achitate toate taxele şi autorizările aferente fiecărei ţări. Combina a fost transportată pe un trailer de tip gondolă, cu garda la sol de 30 de cm.

Combina agricolă transportată era de marca Case, model Axia Flow 9010. Iată şi dimensiunile acesteia

  • Lungimea utilajului ( cu header): 7.96 m
  • Lăţimea utilajului ( fără header): 3.51 m
  • Inălţimea utilajului ( cu cabină): 3.9 m
  • Greutatea utilajului (cu header): 16800 kg