Primul excavator hidraulic L 300 din Europa l-a prezentat Hans Liebherr în anul 1953. Acest utilaj a fost o senzație în industrie și a uimit lumea ingineriei. A impresionat nu doar prin greutatea scăzută și implementarea tehnologiei hidraulice într-un excacvator, ci și prin forța efectivă de rupere. Producția în serie a acestui utilaj puternic a început în 1954.
În cursul acestei săptămâni, compania ORIENT a avut parte de o nouă provocare. Un excavator de 39 de tone și cu dimensiunile de 10.9×3.55×3.60 m a fost transport în siguranță și în timp util.
Transportul agabaritic s-a realizat cu încărcarea în Olanda și descărcare în România. În decurs de 6 zile s-au parcurs aproximativ 2250 km tranzitându-se 5 țări. Deși distanţa parcursă a fost una relativ mare, transportul a fost efectuat în condiţii de maximă siguranţă, fără pierderi pentru clientul nostru.
Utilajul a fost transportat pe un trailer cu 6 axe. Încărcarea și descărcarea excavatorului s-au efectuat de la sol, cu ajutorul rampelor.
Transportul a beneficiat de poliță individuală de asigurare pentru un plus de siguranță.
Firma ORIENT efectuează servicii de transport utilaje de mari dimensiuni, fiind una dintre singurele companii din România acreditată să efectueze transport agabaritic de marfă în toate țările Uniunii Europene.
Așteptăm oferte la numărul de telefon +40 (753) 093 365 sau scrieți-ne pe mail: dispecerat@spedorient.com

orient
catalin.demeter@spedorient.com