Transport excavator Belgia – Romania

Transportul agabaritic impune o planificare minutioasa. Orice aspect, la prima vedere minor, care nu este atent stabilit, poate afecta siguranta transportului, termenul de livrare, dar si procesul de incarcare-descarcare a marfurilor. 

Dimensiunea si greutatea marfurilor sunt caracteristici-cheie care influenteaza organizarea si planificarea ulterioara a transportului. De asemenea, stabilirea rutei optime de transport este o alta etapa de care depinde livrarea in cele mai bune conditii si intr-un interval de timp cat mai scurt. Nu in ultimul rand, incarcarea si descarcarea marfurilor sunt operatiuni ce necesita manipulare speciala prin intermediul unor macarale specifice pentru a garanta siguranta si integritatea bunurilor. 

Pentru a oferi o experienta completa, ORIENT pune la dispozitia clientilor astfel de macarale indispensabile in transportul agabaritic. 

Urmand aceste etape, echipa ORIENT a preluat solicitarea de a transporta un excavator pe traseul Belgia – Romania. Utilajul a masurat 9 m x 3.3 m x 3.5 m si a cantarit 32 t. 

ORIENT ofera servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport agabaritic, transport feroviar, transport maritim si transport aerian. 

Serviciile oferite sunt concepute pentru a raspunde fiecarei nevoi particulare de transport. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa. 

 

Related Posts

© 2023 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy