Transport discuri: Germania – Romania

transport agabaritic international Germania Romania

In plin sezon agricol, solicitarile de transport pentru utilaje si echipamente specifice acestui sector se afla pe ordinea de zi a echipei ORIENT. Astfel, marfuri precum: combine agricole, masini de erbicidat autopropulsate, tractoare, remorci de imprastiat ingrasamant, semanatori sau silozuri, fac obiectul unei parti importante din totalul transporturilor organizate.   

ORIENT a transportat doua discuri, fiecare avand dimensiunea de 8 m x 3 m x 2,5 m si greutatea de 10 t. Acestea au parcurs traseul Germania – Romania. 

ORIENT organizeaza transportul pentru diverse tipologii de marfuri, oferind solutii adaptate nevoilor clientilor, in conformitate cu standardele si reglementarile recunoscute din domeniu.  

ORIENT ofera servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport agabaritic, transport feroviar, transport maritim si transport aerian. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa. 

Related Posts

© 2023 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy