Transport container electric: Romania – Marea Britanie

ORIENT a organizat transportul unui container electric, pe traseul Romania – Marea Britanie. Containerul a masurat 10 m x 3.20 m x 2.44 m si a cantarit 16 t.  

In furnizarea serviciilor de transport, ORIENT asigura demersuri logistice inerente pentru desfasurarea eficienta si in siguranta a transferului de bunuri dintr-un punct in altul. In activitatea sa, echipa ORIENT gestioneaza chestiuni logistice precum: ambalarea si manipularea marfii, intocmirea documentatiei, obtinerea de autorizatii si avize speciale, incheierea politei de asigurare, tinand cont in permanenta de legislatia in vigoare si de reglementarile existente.  

Stabilirea acestor aspecte de catre persoane specializate permite efectuarea unui transport in timp util, in conditii de siguranta si de eficienta din punct de vedere al costurilor. 

ORIENT ofera servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport agabaritic, transport feroviar, transport maritim si transport aerian. 

Serviciile oferite sunt concepute pentru a raspunde fiecarei nevoi particulare de transport. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa. 

 

Related Posts

© 2023 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy