Transport combina recoltare: Polonia – Romania

In plin sezon de recoltare, ORIENT vine in sprijinul agricultorilor, asigurandu-le un transport rapid, avantajos si integru, din punct de vedere al sigurantei echipamentelor transportate.  

Fiind un sector influentat de diversi factori, precum variabile de mediu, este extrem de importanta dispunerea de utilaje si echipamente agricole la momentul potrivit. ORIENT raspunde necesitatilor specifice de transport, oferind solutii logistice care sa permita clientilor accesul rapid la marfurile transportate.  

ORIENT a organizat transferul unei combine de recoltat furaje din Polonia, cu destinatia Romania. Masina a masurat 7.00 m x 3.15 m x 3.85 m si a cantarit 17 t. 

Fie ca este vorba de un transport de marfa intern, fie de un transport de marfa international, ORIENT asigura un suport logistic rapid, sigur, flexibil si rentabil. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa. 

ORIENT ofera servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport agabaritic, transport feroviar, transport maritim si transport aerian.  

Related Posts

© 2022 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy