Transport combină agricolă Suedia – România

Transport-combina-agricola-Suedia-Romania

În cursul acestei săptămâni, Compania Orient a avut plăcerea de a efectua un transport agabaritic al unei combine.

Combina agricolă este o mașină complexă utilizată la recoltarea grâului, orzului, ovăzului și altor cereale. Numele acesteia provine de la multitudinea de operații pe care le poate efectua: secerare, treierare, separare a boabelor de paie și pleavă și colectare a acestora în buncăre.

Transportul agabaritic s-a efectuat din Suedia până în România. Combina a fost transportată pe un trailer cu 5 axe. Încărcarea și descărcarea combinei s-au efectuat de la sol. După încărcare, roțile au fost demontate din cauza lățimii foarte mari.

Au fost parcurși aproximativ 2700 km timp de 6 zile. Deși distanţa parcursă a fost una relativ mare, transportul a fost efectuat în condiţii de maximă siguranţă, fără pierderi pentru clientul nostru.

Combina agricolă transportată era marca Case Tucano 430 cu dimensiunile 900*310*360 cm având greutatea de 12 tone.

În unele tări deplasarea s-a făcut doar noaptea pentru a nu îngreuna traficul.

Acestei operațiuni am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.

Firma noastră efectuează servicii de transport utilaje agricole de mari dimensiuni, fiind una dintre singurele companii din România acreditată să efectueze transport agabaritic de marfă în toate țările Uniunii Europene.

Orient este o firmă specializată în transport agabaritic rapid si ieftin.

Așteptăm oferte la numărul de telefon ‭+40 (753) 093 365‬ sau scrieți-ne pe mail: dispecerat@spedorient.com

Related Posts

© 2022 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy