Pentru agricultori utilajele agricole performante pot constitui un important avantaj competitiv. Astfel de investitii permit atingerea unui nivel optim de productivitate si eficienta, intr-un sector asupra caruia actioneaza numeroase variabile.

Combina agricola este un utilaj complex, conceput pentru recoltarea eficienta a culturilor de cereale. Numele provine din functionalitatea sa, aceasta combinand mai multe operatiuni separate intr-un singur proces. Astfel, utilajul permite economisirea a mai multor categorii de resurse.

Orient a intermediat transportul unei combine agricole, din punctele: Meppen–Suceava. Dimensiunile acesteia au fost: 950*330*390 cm, iar greutatea a fost de 15 tone.

Din momentul activarii pe piata si pana in prezent, Orient a capatat un renume pentru solutiile de transport oferite, inclusiv in ceea ce priveste transporturile agabaritice, obiectul acestui articol.

Atunci cand nevoile de transport intalnesc o echipa organizata, implicata, flexibila, dar si o politica bazata pe proceduri bine definite, rezultatul nu poate fi decat un real succes.

 

orient
catalin.demeter@spedorient.com