Transport barca: Romania – Italia

In timp ce o parte dintre noi se pregateste de vacanta, echipa ORIENT se afla in plina activitate, gata sa preia si sa duca la bun sfarsit orice nevoie de transport.  

ORIENT a transportat o barca cu motor pe ruta Romania – Italia. Ambarcatiunea prevazuta cu o cabina, a masurat 9.68 m x 2.95 m x 3.02 m si a avut o greutate totala de 3.6 t. Aceasta a fost amplasata pe un trailer special.  

Prin colaborarea cu parteneri de incredere, ORIENT ofera siguranta, dar si costuri corecte. In plus, prin asumarea responsabilitatii de catre companie, clientii beneficiaza de servicii integrate, orice problema solutionandu-se rapid si eficient.  

ORIENT ofera servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport agabaritic, transport feroviar, transport maritim si transport aerian. 

Serviciile oferite sunt concepute pentru a raspunde fiecarei nevoi particulare de transport. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa. 

Related Posts

© 2023 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy