Transport autospeciala pompieri: Galati – Bucuresti

ORIENT a organizat un transport intern pentru o autospeciala de pompieri, pe ruta Galati – Bucuresti. Masina a masurat 10.5 x 2.5 x 3.5 m. si a cantarit 12,5 t.

Nefiind la prima experienta cu o astfel de autospeciala, transportul s-a desfasurat conform planificarii atent intocmite de colegii nostri.

Cand vine vorba de atingerea asteptarilor clientilor si a partenerilor cu care intram in contact, ORIENT se bazeaza pe profesionisti atat pe partea operationala, cat si in vanzari. Colaboram indeaproape cu clientii nostri pentru a oferi o solutie personalizata, care sa indeplineasca cerinte specifice.

ORIENT pune la dispozitie servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport feroviar, transport maritim si transport aerian si este acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa.

Fie ca este vorba de un transport de marfa intern, fie de un transport de marfa international, ORIENT asigura un suport logistic rapid, sigur, flexibil si rentabil.

Related Posts

© 2021 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy