Siguranta inainte de toate! Transport sistem ventilator mecanic Grecia-Belgia

 

 

Astazi, intr-un context fara precedent, ventilatia mecanica, in sens larg,  si-a demonstrat rolul vital in protejarea vietii umane fata de contaminanții prezenti in atmosfera.

La nivel industrial, un ventilator mecanic presupune un sistem de eliminare sau control al contaminanților eliberați în spatiile de lucru interioare (praf, ceata, fum, vapori, gaze). Practic, este eliminat aerul interior „contaminat”/ „poluat” dintr-o cladire cu un aer exterior „proaspat” .

Faptul ca resursa umana este capitalul cel mai important al unei organizatii nu mai este o noutate pentru nimeni. Echipamentul de ventilatie mecanica a devenit o  modalitate utilizata la scara larga cu scopul de a limita expunerea angajaților la contaminanți atmosferici.

Exista doua tipuri de sisteme mecanice de ventilatie utilizate in spatiile industriale:

  • Ventilarea prin diluare (sau generala)- reduce concentratia contaminantului amestecand aerul poluat cu aer curat, necontaminat.
  • Ventilatia locala de evacuare- capteaza emisiile contaminate la sursa sau foarte aproape de aceasta si le evacueaza in exterior.

In cazul Orient, printre valorile de baza se numara valorificarea si investirea in resursa umana. De accea cand s-a ivit oportunitatea unui transport international al unui echipament industrial de ventilatie locala, am avut un motiv in plus sa cream conditiile unui transport profesionist.

Coordonatele transportului international

Obiect: Echipament industrial de ventilatie (Sistem de evacuare locala)

Dimensiune: 1360 x 300 x 200 cm

Greutate: 10,5 tone

Punctul de plecare: Grecia

Beneficiar: Belgia- fabrica producatoare de materiale refractare (materiale care indiferent de compoziție rezista la o temperatura de cel putin 1500°C.) pentru producția de aluminiu, industria petrochimică și piața de procesare a deșeurilor.

Kilometri parcursi: 2.800 km

Tranzit: 7 zile (7 tari)

Salutam initiativa colaboratorilor nostri de a maximiza gradul de siguranta la locul de munca!

Prin urmare, Orient isi pune la dispozitie experienta acumulata in transportul unei varietati de tipuri de marfa, satisfacand cele mai inalte exigente. Orient ofera solutii de transport diverse:

  • Transport intern
  • Transport international
  • Transport agabaritic
  • Transporturi speciale
  • Transport maritim
  • Transport aerian
  • Transport feroviar

 

Related Posts

© 2021 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy