Radiatorul este un schimbător de căldură folosit pentru a transmite energia termică de la un mediu la altul și este folosit pentru încălzire sau pentru răcire. Majoritatea radiatoarelor sunt construite pentru automobile, apartamente și pentru electronice.
Radiatoarele fie ele construite din cupru sau aluminiu sunt concepute pentru a lucra în medii ostile cu mult praf. Datorită distanței mari dintre aripioare și folosirea de celule ranforsate putem obține un radiator rezistent, ușor de curațat, durabil în timp și cu un randament termic ridicat.
Zilele trecute, echipa ORIENT a organizat transportul internaţional a câtorva radiatoare industriale folosite pentru transformatoare. Fiecare radiator a avut dimensiunile de 5.00×4.20×1.00m și a avut o greutate de 5 tone.
Punctul de pornire a fost Polonia iar punctul de descărcare Grecia. Au fost parcurcurși aproximativ 2.000 km în 9 zile tranzitându-se 6 țări.
Atât încărcarea cât și descărcarea utilajelor s-au realizat cu ajutorul unei macarale.
Acestei operațiuni i-am întocmit polița individuală de asigurare pentru ca transportul să se realizeze în cea mai mare siguranță.
Ne bucurăm că am îndeplinit cu succes și de această dată cerințele clienților noștri.

orient
catalin.demeter@spedorient.com