Proiect componente centrala: Grecia – Germania

transport agabaritic componente centrala pe ruta Grecia – Germania

Incepand cu luna octombrie 2021, in cadrul departamentului Agabaritic se desfasoara un proiect ce vizeaza transportul unor componente si ansamble pentru o companie din industria de producere a energiei electrice si termice, din Germania.
Proiectul implica un total de 15 transporturi pe ruta Grecia Germania. Termenul de finalizare este ianuarie 2022.
Printre componentele transportate se numara conuri cu dimensiunile de 4,80 x 3,64 x 3,94 m, care cantaresc 6,5 tone fiecare si ansamble ce masoara 5,80 x 4,23 x 3,53 m si au o greutate de 5,8 tone.
Un astfel de proiect necesita o planificare complexa, coordonare si sincronizare, precum si implicare 100% din partea tuturor partilor angajate in acest demers, iar echipa ORIENT are grija ca fiecare dintre aceste caracteristici sa fie intrunite.
ORIENT pune la dispozitie servicii complete de transport, acoperind toate ariile: transport rutier, transport feroviar, transport maritim si transport aerian. Fie ca este vorba de un transport de marfa intern, fie de un transport de marfa international, ORIENT asigura un suport logistic rapid, sigur si rentabil.
Serviciile de transport oferite de ORIENT sunt concepute pentru a raspunde oricaror nevoi particulare de transport. ORIENT este o companie acreditata sa efectueze transporturi agabaritice internationale, precum si transporturi speciale internationale in Europa.

Related Posts

© 2022 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy