Proiect agabaritic Grecia-Polonia

Serviciile oferite de ORIENT nu cunosc granite, transporturile desfasurandu-se atat pe plan national, cat si international. Desi mai complexe, solicitarile externe sunt onorate la cel mai inalt nivel de profesionalism. 

Exemplu este unul dintre proiectele aflate in derulare, care prevede transportul de componente ale unui uscator industrial pe ruta Filotas, Grecia – Varsovia, Polonia. Colegii din departamentul Agabaritice au mobilizat exemplar un total de 18 trailere de tip lowbed si flatbed, precum si platforme. Fiecare transport a fost insotit de o escorta pe teritoriul anumitor tari.  

Echipamentele incarcate au masurat fiecare 13.40 m x 2.54-3.06 m x 2.40-3.00 m, iar greutatea acestora a fost de aproximativ 12 t. 

Cunostintele tehnice, abilitatile in logistica proiectelor, resursele proprii, precum si parteneriatele existente in diferite tari, fac posibila furnizarea unor experiente reusite clientilor nostri. De asemenea, acestea permit o mai buna analiza a componentei financiare, minimizarea riscurilor si reducerea timpului de livrare.  

Related Posts

© 2023 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy