Experienta asiatica- Iordania si Hong-Kong

Daca in articolele precedente am punctat diversitatea marfurilor care fac obiectul expeditiilor realizate de Orient, de data aceasta, vom miza pe locurile de incarcare, respectiv destinatiile finale.

In plus, in sirul prezentarilor de transporturi rutiere, adaugam si transporturile aeriene, pentru ca, atunci cand te bazezi pe profesionisti in logistica, orice cale: rutiera, aeriana, maritima sau feroviara, nu are decat o statie – succesul.

Una dintre lectiile pe care ne-a oferit-o pandemia este valorificarea tehnologiei. In acest sens, Universitatea din Suceava a venit in sprijinul studentilor facand o achizitie de 750 de tablete, o initiativa onorabila, de altfel. Acestea au fost achizitionate, deloc imprevizibil, de pe continentul asiatic.

Orient a facut parte din aceasta poveste, organizand transportul aerian al tabletelor pe ruta Hong Kong – Suceava, Romania.

De asemenea, catre un alt punct asiatic- Amann, Iordania, colegii nostri au coordonat un transport aerian de piese pentru camioane, locul de incarcare fiind Suceava, Romania.

Un principiu general spune ca este mai putin costisitor sa previi decat sa tratezi o problema, asa ca, ambele transporturi au beneficiat de polite de asigurare, insa zborurile s-au desfasurat conform asteptarilor.

Related Posts

© 2021 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy