Agabaritice: Banda transportoare Poiana-Osica de Sus

Daca inainte de aparitia benzilor transportoare industriale, toti producatorii si furnizorii se bazau exclusiv pe forta de munca, astazi, tehnologia le-a pus la dispozitie aceste sisteme de benzi transportoare. Siguranta fortei de munca si calitatea produsului, indiferent de industrie, sunt aspecte influentate direct prin manipularea manuala.

Banda transportoare este un instrument esential in sectorul de manipulare a materialelor, folosita pentru a transporta un volum mare de materiale, intr-un timp foarte scurt.

Orient a coordonat transportul unei benzi transportoare de dimensiuni mari, 28 x 3.9 m latime x 2.5 m inaltime,  avand o greutate de 15 tone. Transportul intern a avut loc intre punctele Poiana, jud. Dambovita – Osica de Sus, jud. Olt si a reprezentat o noua misiune reusita pentru Orient, in materie de transporturi agabaritice.

Echipa Orient vede in solicitarile clientilor oportunitati de a-si testa abilitatile si de a atinge noi limite in organizarea logistica, satisfacand cele mai ridicate exigente.

Related Posts

© 2021 ORIENT® - WordPress Theme by WPEnjoy